Raspad koalicije „šerifa“

Tragom vesti da je Veroljub Stevanović izabran za potpredsednika Zdrave Srbije

Ostavite komentar


    1. Za vaš list i vaš ugled, jedna ovakva rekla kazala cula prenela vest je krajnje zabrinjavajuće, uozbiljite se niste tabloid

  1. Vaše vesti su na bazi rekla kazala tračeva i zbog toga vam nije ništa za verovati.Vreme će pokazati ko će sa kim izaći na izbore, jer cenzus je spušten na 3% što malim strankama baš odgovara.

    1. Ali kad se SNS bude raspadao, a to će se desiti u relativno bliskoj budućnost, e to raspadanje će baš mnogo da smrdi, kao i svaka trulež!

      1. Nista ti ne brini,to se nece desiti.SNS je na okupu zbog pravih stvari a ne para kao vi.

  2. Ovde se zaista nešto desilo iznenada. E sad da li je to slučajnost ili je Verko „prekomandovan na rezervni položaj“, dekretom odozgo, pokazaće vreme, vrlo uskoro! Ali nije nivo DANAS-a, da prenosi vesti koje nisu apsolutno proverene, mada deluje da je tako. Ali ako jeste, to onda znači, da se AV opet dogovorio sa Grobarom, da njegov mali opet jaše ovde kod nas u KGu, još četiri god. Onda i nisu bez osova predpostavke, da će AVAVa sa vlasti skinuti baš prvo Kragujevčani, a ostali če se tek tada probuditi i pridružiti! Nas (Kragujevac), AV najviše uništava u celoj Srbiji i to baš zbog grobara i malog (ali ne Siniše), nego Radojice. Molim da se objavi, hvala!

  3. Iako u Kragujevcu jeste najgori gradonacelnik u istoriji, nece biti promena. Verku je cilj samo vlast, mator je, i uvek je za poziciju gradonacelnika bio spremqn da se okrene naglavacke(ipak je to stari SPO-ovac). Stanke SZS-a na lokalu su totalna propast i ne vrede 1%, jer ih vode ljudi koji o politici ne znaju nista. Nejasno je samo kakoto nisu svatili Djilas, Vuk, Bosko i Lutovac kada su dolazili u Kg na protest. Evo Lutovac dosao i kao bilo 200ljudi(iako je realno bilo tek oko 100),a samo lokapbi DS ima 1000clanova, ne simpatizera vec clanova. A gde su SSP, NS, Dveri…ali to vrhu rukovodstva nije nikakav pokazatelj…e zato ce ne Vucic, vec Radomir vladati joa 10 god!

    1. A od kako je došao Radomir, sve je stalo, samo deca rastu, samo njegova u dupleksima, a tuđa u bedi i siromaštvu!

  4. Svi se raspadaju i ulaze u koaliciju sa bilo kim samo je SNS stabilna i jaca iz dana u dan.

  5. Vreme će pokazati ko će sa kim izaći na izbore, jer ako cenzus bude spušten na 3% malim strankama to baš odgovara.

  6. Pa ovako neozbiljno se ne skuplja ni ekipa za seosku utakmicu beton lige. U stilu samo da nas ima jedanaestorica pa cemo nekako dodati loptu jedan drugom

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.