Rasprava o vladi počinje u subotu, ekspoze u utorak

Srbija će dobiti novu vladu najverovatnije u četvrtak 29. juna

Ostavite komentar


  1. Zbog čega predsednik republike "kupuje vreme"? Zašto se sva pažnja fokusira na izbor mandatara? Ne skriva li se nešto drugo tolikom medijskom pompom za izbor premijera?

  2. Kakvo crno "obezbeđivanje stabilnosti (čega?) i nastavak reformi (kojih?) povećanjem broja ministarštava za dva, čime će namiriti one koji su uslovljavali glasanje za Premijerku. A Vučić kome ovi glasovi nisu bili ni potrebni,jer ima komotan broj poslanika da izglasaju šta god ON predloži, želi svetskoj i domaćoj javnosti da pokaže sa kojom političkom snagom raspolaže. To 2/3 jedinstvo koje će se iskazati u raspravi i samom glasanju o izboru Premijerke i Vlade može da zavara (čemu se iskreno nadam) vladajuću koaliciju, pred izbore u Beogradu, koje organizovana i ujedinjena demokratska opožicija, sa izbalansiranom kampanjom, može da dòbije, što bi predstavljalo početak kraja AV diktature…

  3. Kako svima nama nije jasno da je Vucic mogao da postavi i Ziku Obretkovica na celu tzv Vade Srbije. Ova citava igrarija je novo zamazivanje ociju i usiju javnog mnjenja. Oni koji se toboze ustrucavaju da glasaju za Nju, nisu uopste bili gadljivi da glasaju za briselski sporazum koji je daleko maligniji i pogubniji po ovu zemlju, niti za sve zakone koji dozvoljavaju NATO vojnicima da vrsljaju po nasoj teritoriji bez konsekvenci, sa imunitetom i sa privilegijama okupatora. Dakle ne budimo bas do te mere naivni i neanaliticni.

  4. Mislim da je krajnje vreme da se vi vrsni novinari bavite svakodnevnim temama vezanim za zivot obicnog gradjanina i da ne pridajete toliko paznje nasem vrlom predsedniku vec samo njegovim rezultatima i rezultatima te SNS stranke.Na primer pisite o saobracajnom kolapsu u Beogradu,o malinarima,nedostatku mesta u vrticima,studentima i skolarinama …Izbacite sta je rekao Vucic,kad je namignuo,kad se nasmejao i ne objavljujte njihove fotografije ,molim vas .Siti smo ih.

  5. Oh, kako je nas predsednik VREDAN! Pa on zbog nas ne spava, ne ide u WC, ne postuje ni Ustav, ni zakone, ma eto UBI se, jadan! I sada je Skupstinu RASPUSTIO pre vremena, ali ce da prikupi poslanike, BAS u subotu, a ne nekim RADNIM danom, da izglasaju jednu lutku na koncu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.