Vučića opet boli glava zbog iste stvari, iako je još u februaru rekao da je na vreme zaustavio strane službe

Ostavite komentar


  1. Zar smo zaista toliko lakoveran narod
    da toliko dugo nasedamo na sve ove njegove izmišljotine

  2. Ako so oni Evropejci, a sta si ti? Azijat? Za ovog prolupalog radikala Evropa je ruzna rec. Zna se zasto, u Evropi bi on drzao govore na hoklici, kao Seselj 1990. Zlo bez premca.

  3. VUCIC LAZE I MANIPULISE!
    KUPICE ON GRADJANE SRBIJE PONOVO!
    KUPOVINU CE GRADJANI KASNIJE,
    PLATITI SUZAMA I BEDOM!

  4. Ti koje sada spominje,su njemu čestitali pobedu 2012. u 17 h poslepodne,znači 3 h pre zatvaranja birališta. Sad mu je đavo kriv što ih zavlači čitavu deceniju. Sam je obećao,šta god da je obećao,a do sada nije izvršio. Sa nama može da se poigrava,ali sa njima ne. Znači doterali cara do duvara.

  5. Stari foler i prevarant,
    koji „danima ne spava“
    i koji srpski plebs,stal
    no „žedne preko vode“
    prevodi. D O K L E ???
    PS.Kad imaš 35 % nepi
    smenih,onda uvek u sta
    rtu imaš 35% glasča za
    Tzv.naprednu(samo po
    čemu)stranku.Verovat
    no,Srpsku nepismenu
    stranku,SNS.

  6. O Tome da li je gosin Vuci sokiran, ili ne moze da spava ili ga boli glava, nas citaoce Danasa stvarno uopste ne interesujue. Pogotovu ako se prenose bajate vesti od juce. Hvala vam na razumevanju.

  7. Dragi moj Narode ! Srbija nece uznapredovati i biti uvazavana, pa cak i u Sportu sto je nepojmljivo, dok Drzavu nebude vodio-la Demokratska „alternativa“ tj. covek naprednih svatanja i vidjenja demokratije! Vucic je imao sansu od Naroda, da promeni „vuciju kozu“, da se odstrani od Seseljizma i cetnistva, jer to je upravo NAJCRNJE sto vidi Evropa i Svet. On to nece i mi svi zbog toga smo meta i „otirac“ sveukupne latinicne populacije Sveta. On (nezna jadnik) nikako da se MANE dve stolice i tako nama samari i packe sa OBE strane. Nije tacno da nas Rusija i Kina vide kao „prave“, oni nas vide samo koliko je njima odgovarajuce. Mi u Svetu NEMAMO iskrene i prave prijatelje sem Republike Srpske, nemamo NIKOGA ! Mozemo li tako dalje. G Vucicu, ne odrices li se Cetnistva, Narod te moli da se sklonis i prepustis mesto onima koji ce biti postovani od Sveta. Valjda smo sasvim jasni, jer mi hocemo MEDJU Narode Sveta, a ne da samo primamo od svih ono sto je lose i neprimereno, jer mi kao Narod, smo sasvim drugo u odnosu na danasnju Politiku ! Narode, jesam li u pravu ? Izjasnite se !

  8. Vučić kaže da bez njega Srbija neće biti nezavisna. Pa mi svi da verujemo njemu na reč. Vučić je srozao Srbiju samo da bi on bezgranično vladao uz pomoć kriminalaca. Najveći je lažov od svih političara, koji su ikada vodili Srbiju.

  9. A, ko može da zaustavi špijunažu? To je toliko razgranata mreža da svaki pokušaj je osuđen na propast.

  10. Sada pokušava sa stranim inžinjeringom a ako to kojim slučajem ne prodje kod onih koji su mu podrška a ni neznaju šta je to, pokušaće sa patnjom zbog pretnji atentatom. Spreman je da angažuje i policiju i žandarmeriju da se obračuna sa „izgrednicima“ samo ako vidi da gubi izbore. Ipak se plaši da bi oni koji su ga doveli na vlast ne ostave i zamrznu mu svu imovinu u inostranstvu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.