RTS: Sastali se Vučić, Dodik i Orban

Ostavite komentar


  1. Nisu se sastali zbog fraza situacije u regionu, nego zbog nečeg drugog. Da su se sastali zbog situacije u regionu to bi bila zvanična poseta koju prati protokol. Sastali su se zbog kupovine Komercijalne banke u Srbiji, a koja posluje takođe i u Republici Srpskoj. OTP banka je zainteresovana da kupi Komercijalnu banku. Znači prava vest glasi sastali su se, u sitne sate uz piće, da dogovore koliki je čiji deo i kako će da te pare izvuku preko raznih savetničkih kuća, advokatskih kancelarija, itd.

    1. Pa logično, firma je velika, mnoga su potraživanja, vreme curi i novac mora da se sklanja.
      Samo, istorija neke ničemu nije naučila.
      Ako si bogat zahvaljujući moći, bogatstvo nestaje gubitkom te iste moći.

  2. Uz ovakvu ekonomsku podrsku i dobru saradnju sa drzavama,mozemo da napredujemo jako brzo i da steknemo veliko postovanje.

  3. Svercer iz Laktasha se nije sastao kao clan Predsjednistva BiH jer niko od institucija BiH nije imao pojma sta ovaj zekan radi. Tako da privatni sastanak, tri frajle, moze proci u BiH.

  4. Sastala se bratija da dogovori podelu plena i učvršćivanje monolita zvanog odbrana „hrišćanstva“ čitaj „vlasti, moći i novaca.

    1. Srbija do Segedina…!!Kao i u vreme sankcija,otvoreni za sve vrste kapitala…?

  5. Orbane, ionako te ne sto ne voli jedan deo EU, sta ti treba da saradjujes snjim zamrzicete i cela EU zbog njega.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.