RTV odbacio zahteve „1 od 5 miliona“

Ostavite komentar

  1. `Ajde. Pa sta ste ocekivali. RTV i drustvo igraju na kartu vremena. Nazalost svi mi vrlo dobro znamo kako ce se ovo zavrsiti. Cudi me da oni toga nisu svesni.

  2. u principu rekli su da za sve koji misle drugacije nema prostora na RTV. stigla direktiva

Ostavite komentar

Politika

Da li je odsustvo Porfirija znakovito i šta on očekuje od Amerikanaca: Patrijarh na putu u SAD dok se diže prašina zbog Kosova 10

Da li je odsustvo Porfirija znakovito i šta on očekuje od Amerikanaca: Patrijarh na putu u SAD dok se diže prašina zbog Kosova

Iako su SPC i njen poglavar patrijarh Porfirije uvek tu da "pruže utehu, zaštitu i oprost" lideru SNS, Aleksandru Vučiću, koji obavlja i funkciju predsednika Srbije, ovog puta je Vučić sam pred verujućom i neverujućom javnošću posle susreta s "velikom petorkom" i utimatumom koji je pred njega stavljen da prihvati francusko-nemački plan.

Naslovna strana

1. februar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.