Ružić bi mogao da zameni Kneževića

*Moguća tri nova resora i rotacije među naprednjacima i socijalistima *Brnabić korisna za EU, Vučić i Dačić glavni za Kosovo
DANAS SAZNAJE: Moguća značajna prekompozicija vlade, tvrde izvori Danasa

Ostavite komentar


  1. Ruzicu privreda? Pa taj ima veze sa privredom kao vucic sa demokratijom. Nikako to, nikako!!

  2. Knezevic je toliko "sposoban" da bi njega komotno mogla da zameni i moja baba, i niko ne bi primetio razliku.

  3. Sve je to lepo samo kako to Vucic odredjuje ko ce biti ministri i koji ce gde biti? Cemu nam sluzi predsednica vlade kad joj Vucic protivustavno odedjuje sastav vlade?

  4. Sta covek moze da ocekuje od nasih politicara.Setite se ranijih izjava Ruzica u vezi Vucica i uporedite sa izjavom od juce.Oni stvarno misle da smo mi svi debili.Zalosno i bedno je sve ovo.Zato smo tu -na samom dnu u svakom pogledu.

  5. Ruzic postaje ministar resora na mestu koje je imala nova premijerka, dok Knezevic koji je imao odlicne rezultate kao ministar privrede, ostaje na tom mestu.

  6. Politicko ludilo. Mali sitni politikant bi da bude ministar. Dok ovakve neznalice potpuno ne uniste Srbiju nema ovde boljitka.

  7. Nemoj da grešiš dušu.Svi SPS-ovci su veliki privrednici.Još od vremena Miloševića.Pa pogledaj samo koje resurse vode bez prekida još od vremena Miloševića (osim u vladi Đinđića,tada su bili samo u BIA-i policiji i sudstvu)

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.