Savez za Srbiju: Vesić pričom o fontani vređa inteligenciju

Ostavite komentar


  1. Svaka ideja koja ce nam donositi novac u budzet Srbije je dobrodosla. SZP su najbitnije ideje kako da sto vise para strpaju u svoj dzep

    1. u pitanju je gradski budžet, koji malo, malo pa republički nadomešta. Ali ti si bot, tako da tebi ne treba objašnjavati, jer za tebe misle tvoje lopurde. Vratite moje pokradene novce (od penzije), ili me demantuj da niste krali mene kao penzionera.Sami ste se posluživali, bez da me pitate, tako da LOPOVI STE!

  2. Niste dobro razumeli…od para iz fontane ce se finansirati kupovina novih guma za autobuse…

  3. Da li će građanima koji ne budu ubacivali novčiće u fontanu biti “očitane vene sa dlana“?

  4. Provincijalac Vesić je tipičan primer priče o tome kako mali Perica zamišlja vlast. On umišlja da je nekakav lokalni šerif i kao takav je sramota za Beograd i Srtbiju, kao i njegovi pokrovitelji u vrhu vlasti.

  5. Prazne im se dzepovi pa bi opet da ih napune parama iz budzeta .Bruka i sramota sa kojom smeloscu se javljaju narodu .

  6. Ako je Savez za Srbiju korektno preneo Vesićevu izjavo, onda je taj Vesić zaista prolupao! Fontanu di Trevi godišnje poseti nekoliko miliona posetilaca koji su 2016. u nju ubacili oko 1,2 miliona evra a 2017. čak oko 1,4 miliona €. Sakupljeni novac se predaje crkvenoj organizaciji Karitas koja ga koristi za ishranu siromašnih, izgradnju domova itd. Da li Vesić zna da BG nije Rim i da tih nekoliko hiljada stranih turista koji bi možda propešačili pored fontane Cvetni trg ni u ludilu ne bi ubacili više od možda 50 evra za godinu dana- a on bi od toga da gradi fontane!
    Primer Nemačke- u najveću fontanu Nirnberga godišnje se ubaci nekoliko stotina evra, u Minhenu se sakupi oko 100 € a u Augsbrgu je prošle godine nađeno samo 16 centi- iako pomenute gradove poseti po nekoliko miliona turista. Slično je i sa fontanama u drugim delovima Italije, Francuske itd. Fontana di Trevi je poseban izuzetak zbog verovanja da ako neko ubaci jedan novčić ponovo će doći u Rim, ako ubaci 2 upoznaće devojku a ako ubaci 3 novčića -oženiće je! Tako se nagomilaju pare. Jedina mogućnost zarade -da se na fontani na Cvetnom trgu postavi tabla -ako ubaciš najmanje 500 din u metalu, novac će se koristiti za rušenje Vučića. Ako ubaciš 1000 dinara -rušenje je zagarantovano. Narod bi navalio da ubacuje pare -ali stranci ne. Briga njih za nekakvog balkanskog šalabajzerskog diktatora i njegovo rušenje!

  7. Sve poznate face, neuspešne i izblamirane!!!!. Ne moraju fontane da donose prihod, oni ulepšavaju grad i deluju pozitivno. U svim velikim metropolama ih ima. Volela bih jedan okrugli sto na državnoj televiziji, pa da kažete šta ste vi uradili, a šta je uradila garnitura na vlasti.

      1. Saro, odlično znamo šta je uradila današnja vlast- zadužila je Srbiju za dodatne 10 milijarde € -a ne vidi se za šta! Napljačkala se para, naotimala se i rasprodala, često za bagatelu, i polja, i kombinate, i ceo Bor, i SD železaru a kako nas esenesovci informišu, pripremaju i pljačkašku prodaju EPS, Telekoma, Komercijalne banke, strancima se poklanjaju terene za gradnju fabika našim parama, a uz to daju i subvencije po tobože „novootvorenom radnom mestu“ umesto radnih mesta koja su pre toga NAMERNO uništili, Fijatu od Dinkića naovamo poklonjeno je oko 1,2 milijarde € -piše nemačka stručna štampa itd. itd. Malo li je pomenutih „uspeha“ za naše pare? Ah, da, od pozajmljenih 10 milijarde € napravili su oko 120 km autoputa po prosečnoj ceni od i do 15 miliona € po kilometru (cena u Nemačkoj gde radnik zarađuje 3000 € mesečno je od 15 do 25 miliona po km) Osim toga uspeli su da uvedu i davno zaboravljenu robovsku radnu snagu, kreirali su zakone koji idu na ruku samo stranim poslodavcima, zaista napravili su i jednu fontanu a praviće i uspinjaču idr. „igračke“ za gladne, ali su bolnice ostale, po izgledu, svinjci. Pobeže vam mladost, lekari, medic. sestre i radnici u svet- čekamo samo kada će započeti beg SNS vrhuške -a vi Saro će te, verovano, ostati u Srbiji da kao poslenja Vučiću i njegovoj bandi odana esenesovka, ugasite svetlo! Mašala, Saro! Javi nam, da znamo, da li si za tvoj komentar dobila (i koliko) sendviča. Doduše i to je dovoljno, znamo mi šta je glad. Navikao nas je vaš vođa i na to!

Ostavite komentar


Politika

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima 10

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima

Predsednik Kine Si Đingping je večeras, po dolasku u Beograd, poručio da mu je veiko zadovoljstvo što je u zvaničnoj poseti Srbiji "na srdačan poziv predsednika Aleksandra Vučića". Si je i u ime Vlade i naroda Kine "uputio srdačne pozdrave i najbolje želje prijateljskoj vladi i narodu Srbije" i izrazio uverenje da će poseta "biti plodonosna i otvoriti novo poglavlje u odnosima Kine i Srbije".

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.