SDS podneo amandman o Deda Mrazu

Pooslanici Skupštiune Srbije raspravljali o amandmanima na predlog Zakona o komunalnim delatnostima

Ostavite komentar


  1. Nisam politički osveštana osoba ali da je ovo potpuno ponižavanje skupštine od strane SDS jeste,posle će kukati isti ti i tražiti povredu poslovnika, a ovo je povreda razuma.Daje Đinđić među nama sve bi ih izbacio iz skupštine.

  2. SDS podnosi amandmane o Deda Mrazu možete tek da zamislite da je kojim slučajem Vaskrs, o kome bi onda podnelki amandman!? SdS srozava ugled skupštine i svih građana ali oni i ne mogu drugačije kada im je glavni savetnik Vuk Jeremić.

  3. SDS podnosi amandmane o Deda Mrazu možete tek da zamislite da je kojim slučajem Vaskrs, o kome bi onda podneli amandman!? SDS srozava ugled skupštine i svih građana ali oni i ne mogu drugačije kada im je glavni savetnik Vuk Jeremić.

  4. Opozicija nastavlja po starom,od ozbiljne institucije pravi cirkus,umesto da rade ali je evidentno da za drugo nisu sposobni

  5. Tako rade kafanski i uličarski poslanici, nebuloze, politički deltanti, narod će ih kazniti nulom..

  6. Duhoviti komentari opozicije su odgovor na aroganciju, ironiju, lazi, zamenu teza, ponizavanje, kaznjavanje, primitivizam, prostakluk, prekidanje i oduzimanje reci, bahatost SNS vlasti i predsednice Skupstine preletacice Maje Gojkovic i siguran znak OPORAVKA opozicije. Prvi je poceo Radoslav Milojcic Kena kada je rekao da ce SNSovci i AV uskoro proslavljati "otvoranje" konzerve, pa Marko Djurisic sa Deda Mrazom, pa opet Kena na pominjanje poslanika SNS gustera, kaze da bi i on mogao da pomene majmuna…Ako SNS vlast ne usvoji ni jedan predlog zakona i izmena zakona koji su u interesu gradjana, samo zato sto ih predlaze opozicvija, onda je odgovor – humor. Makar je veselo…

  7. Rade li oni za narod, za one koji su za njih glasali, jadnici su im dali cezus a sada s e vidi da njih natod ne iteresuje već niihovo kafansko i uličarsko ponašanje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.