Škoro: Šutanovčevo očijukanje sa Vučićem demode

* Još u kampanji je Saša Janković stavio Čedomira Jovanovića na pravo mesto i tu nema šta da se doda
Čelnik Pokreta slobodnih građana govori za Danas nakon raskida sa DS

Ostavite komentar


  1. Živ čovek svašta može da kaže, pa tako i Škoro! Beogradski izbori će pokazati ko je u pravu, ali je politika Saše Jankovića toliko konfuzna da je ni on sam ne razume. Kao ona poruka voditeljki…Ako vam kažem, moraću da vas poljubim… Usput, nikad nisam bio simpatitzer LDP, ali Čeda bar ima konzistentnu politiku već 15 godina, a PSG je ne zadrži ni 15 dana.

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.