SMS: Umesto ulaganja u zdrav vazduh, Srbija ulaže u naoružanje i konflikte

Ostavite komentar


  1. Zaustavi saobracajac automobil,svih pet putnika vezani propisno.Kaze: Auuu jbt podavićete se za deset evra.

    1. Dok se svi oko nas naoružavaju???Ma najbolje da vratimo “tandžare“ a ovo sve rasprodamo…ma i “tandžare“ nam ne trebaju,nego luk i strele,koplja i mačeve da vratimo u upotrebu umesto ovoga što sad imamo.

      1. Neki sa strane, a i mnogi medju nama, bas bi hteli da nam zabrane da se na bilo koji nacin branimo. Klali su nas masovno u poslednjih stotinak i pedeset godina, da ne racunamo vreme turskog „procvata“, i uvek kada smo odlucili da se zastitimo biuli smo ylocinci i genocidni narod. Navika „nasih zapadnih prijatelja“, kao i nase dojucerasnje „brace“, da nas ciklicno kolju i smanjuju, kao da je presla u zakon. Cim se naoruzavamo to ne valja. Mozda ponovo pogodimo nekog „nevidljivog“ ili napravimo jos jedan „genocid“. Mnogo smo opaki, zar ne?

        1. Izvini a ko ste to vi? Komunoradikali koji bolesno izvrću stvari, poluistine i lažno predstavljaju činjenice sve u funkciji sluđivanja širokih narodnih masa i širenja mržnje u srpskom narodu. To vam je zadatak i ovde na komentatorluku baš tebi i tvom bliznacu ljubišgi. Bedni, jadni i licemerni ste braćo nemila, a po vas žalosno odavno ste provaljeni.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.