Srbija dobila prvu ženu premijera – Anu Brnabić

Ostavite komentar


  1. Ovaj je totalno poludio,opet ga je ponelo,gubi se,nepovezano priča,masno laže,obmanjuje,fantazira,preti i celo vreme se sam sa sobom svađa. Prisustvujete još jednom nervnom slomu umno poremećenog diktatora na javnoj sceni! Misim da će se opeći s ovim izborom novog mandatara jer bi se Ana ipak mogla otrgnuti kontroli. A možda je diktatoru i cilj da se tako nešto desi,kako bi raspustio vladu i raspisao nove parlamentarne izbore. To će mu dati opravdanje za novo glumatanje,nove laži,obećanja,patetiku,demagogiju,izigravanje nevine žrtve,junaka koji se nikoga ne plaši,poštenjačine koja radi 18 sati dnevno za dobrobit svih nas,udaranje novih kamena temeljaca za fabrike koje se nikada neće graditi…,Jer on je ionako non-stop u kampanji i drugačije jednostavno ne zna i ne može da funkcioniše.

  2. Znači, premijera odredili zapadni ambasadori, aRusima utešna nagrada – diplomatski status Ruskog centra. a Vučić je samo skretničar.

  3. Da bi začepio usta Dačiću,izabrao je prvu ženu,usto lgbt orijentacije!Jednim potezom,dve muve!-A sam će nadalje sve kontrolisati i diktirati!-Narciosidni apsolutista,diktator par excellence!!!Uspeo je da uništi sve demokratske pokušaje manjinskih grupacija!

  4. Ovo ce biti premijer-ka sa najkracim mandatom u istoriji Srbije. Ne zato sto ne zasluzuje da radi taj posao, vec zato sto je Dacic nezadovoljan i sto ce ubrzo krenuti miniranje vlade. Ocekujem parlamentarne izbore do kraja godine.

  5. Konačno, školovana, mlada i poštovana u svetu. Srećno- S poštovanjem

  6. Srbija ovo nije ničim zaslužila. Ana Brnabić za sve što je postigla, i u poli,tici treba da bude zahvalna zapadu, odnosno SAD i kako od takve osobe očekivati objektivnost. Da ne govorim da u Srbiji nije vreme da njom vladaju osobe LGBT sklonosti. Uostalom i u američkom zakonu jedan od osnova da se može kandidovati za predsednika jeste da ima porodicu i decu. Međutim, u Srbiji, kojom Vučić vlada ko svojim dvorištem, sve može, jer je on tako rekao, doduše, nije rekao ko mu je to neredio.

  7. Sigurno ne može biti gad, kao Vučić. Možda se on i pokaje, jer opasna je žena kad ima vlast.

  8. Istorija Srbije i njeno nasledje ne pocinju od juce.G-dja Milka Planinc i SFRJ je takodje deo istorije koju priznajemo.

  9. Bravo za Anu. Neće joj biti lako, jer srbija i Danas podržavaju homofobe, a ostale cenzurišu! Užas.

  10. Drago nam je sto smo sa nasim dnevnim listom pogodili .
    Nismo botovi i volimo svoje komsije iz Čudne zemlje .

  11. Невероватно је,у борби против Вучића бирате само коментаре против Вучића.Где је ваша новинарска објективност,етика и ,нарочито,западна "демократија"
    Да ли ће Danas престати да излази када Вучић не буде више на власти

  12. Vučić reče da ga interesuje šta građani kažu-a da li su i njegovi protivnici građani?Izgleda ko god se ne slaže sa njim da nije građanin Srbije.

  13. Biti "gej" nije opredeljenje vec urodjeni i neotudjivi deo licnosti. Svaka implikacija o "opredeljenju" u krajnjoj konsekvenci neminovno vodi do pokusaja "lecenja" nekonvencionalnih seksualnih "opredeljenja". List kao Danas, bi to morao da zna.

  14. Gej nije "opredeljenje", jer ta reč implicira izbor. Malo malo pa neki homofobni gaf iz Danasa. Jeste sigurni da ste progresivna novina?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.