Tepić: Ostavka Igora Brnabića je dokaz da smo bili u pravu

Ostavite komentar


    1. Dobiće 2% ako malo sabere misli. Je l’ to ona osoba koja je tvrdila da se marihuana gaji u Moroviću? Ili ona što svog prijatelja kabadahiju moli da iseli novinara iz Pančeva jer piše o njenom trošenju budžetskih sredstava dok je bila na vlasti? Ona koju proziva Šutanovac i moli je da prestane sa svojim „istraživanjem“ nedela postojeće vlasti?

      1. Lep si nadimak sročio sebi. Pišonja. U skladu sa nadimkom su i tvoja razmišljanja. Sve sami idiomi.

      2. Ти мајсторе изгледа и размишљаш,оном главом која ти је дала надимак.

      3. Mislim da je 2% isuviše optimična prognoza. Maksimum ove aktuelne opozicije je 0,8%. Više od toga ne mogu da dobace. Sa glupostima i nelogičnostima, sa lažima i isceniranim kriminalnim radnjama, ne mogu dalje. Ako bih sledio logiku ove „heroine“, zaključio bih da, nije bilo ostavke, Marinika Tepić i okolopripadajuća joj bulumenta, ne bi bili u pravu?!

  1. Pare iz budžeta su otišle, on podneo ostavku i lagano može da pokrene neki drugi biznis.

  2. Dao otkaz i sta sad? Nikakva tuzba, oduzimanje imovine? Covek dao otkaz, privremeno se sklonio sa pozicije, novac i dalje u dzepu i mirna backa.

  3. Gospođo, MOLIM VAS da objasnite narodu, ko je NOVAK FILIPOVIĆ. Srdačan Vas pozdravljam.

    1. Pa Marinka nije otkrila toplu vodu,ona samo ima mošnice da kaže ono što narod zna,a ne sme ili nema gde da kaze,jedni zbog interesa ,a većina zbog straha,pa to je osnovna filozofija neoliberalnih kapitalizma.

  4. Nek se ne zaboravi i kazni svaki lopov i svaki skrivac lopova. Za nasu decu bez sektasa i lopova!!!

  5. Sta ce da se istrazuje sto se sad istrazuje kad je ostala sica sve sto se pokralo pokralo se do 2008 svi oni exsperti to istrazite normalno da bi bilo lakse da se i danas istrazi

    1. Ma jeste, najgore je bilo od 2000. do 2008-12. pre i naročito posle toga je sve u najboljem redu.Hm.

  6. Izem ti pravdu. Marnu milione pa se tiho povuku da ih krckaju. Deder na robiju malko, nekad, neko!!!

  7. Tepićka ne prenagljuj.
    Možda Igor uskoro postane državni sekretar nečega izmišljenog.

    1. Toliko ima pljacki koje su ocigledne i javno dostupne uvidom u plan nabavki i dokumentaciju iz javnih nabavki. Marinika i ostali nisu ni objavili, ni pokusali da sprece bilo koju, a od 2016. zloupotreba javnih nabavki nikad vise nije bilo. Marinika objavljuje ono sto joj neko da na gotovo, sto joj donosi poene kod naivnog naroda da dođe ona na vlast.

      1. Najbolje da ostane vučić zauvek, jer će ostali da budu još gori. Znam ja, rekli mi na pinku.

  8. Tuđa nega i pomoć je danas stigla bez dinara povećanja,ovo traje od 2012 godine ili ako bude povećanje to bude minimalno oko 1%.
    Po zakonu se tuđa nega i pomoć usklađuje isto kao i penzija ali ministarstvo za rad i soc. Pitanja ne misli tako misli da invalidna lica ne treba da žive ili to povećanje stavljaju sebi u dzep.

  9. Dok su ovi na vlasti ne pomažu ni dokazi koje bi otkrila BIA, CIA, INTERPOL… Toliko se to ukorenilo

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.