SSP: Razbijeno staklo na stranačkim prostorijama u Inđiji, novi pokušaj zastrašivanja 1Foto: Logo

Stranka slobode i pravde (SSP) saopštila je danas da je na prostorijama opštinskog odbora te stranke u Inđiji razbijeno staklo.

U saopštenju su naveli da je stako razbijeno u noći između 18. i 19. marta i ocenili da je to „još jedan incident u cilju zastrašivanja članova SSP“.

„Inđija je postala opština u kojoj je osveta za javnu kritiku vlasti postala uobičajena, pa na žalost razbijena stakla na prostorijama SSP ne čude. Zahtevamo od nadležnih da hitno reaguju i pronađu počionioce ovog nedela, a građanima Inđije poručujemo da nismo zastrašeni i da ćemo nastaviti sa borbom za slobodu i pravdu i bolji život naših sugrađana“, naveli su iz SSP.

Dodali su da je policija najpre odbila da postupi po prijavi uz obrazloženje da „za takve stvari i međusobne razmirice“ ne izlazi na teren.

„Kada im je članica Opštinskog odbora rekla da će u tom slučaju pozvati advokate, policija se u roku od pet minuta pojavila na licu mesta i sastavila zapisnik. Da stvar bude gora, policija je obavestila članove da se ne mogu proveriti snimci sa policijsko-gradske kamere koja tu postoji, jer kamera ne radi, te da sami traže snimke sa kamera iz obližnjih privatnih objekata“, stoji u saopštenju SSP.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari