Stefanović: Opozicija laže „od jutra do mraka“

Ostavite komentar


    1. …i pripadnici MUP-rade po ceo dan i noc,na celu sa Nebojsom,pomno prate ko laze ,a ko krade…Pozdrav za sefa Dijane Hrkalovic…

  1. AV jos nije opozicija. On je najveci lazov koji je postojao na ovim prostorima.

  2. SNS i gospodin Stefanović kupili sva prava na istinu, bravo! Verujete li vi stvarno da je istina na vašoj strani? Neverovatno!

  3. Boze mili, kako samo ova zemlja trpi da ovakve spodobe hodaju po njoj !?

    Postovanje Redakciji Danasa

  4. Takozvani doktore nauka plagijatoru, ako opozicija laže „od jutra do mraka“, kako tvrdiš, s druge bstrane, vi lažete i kradete „od jutra do sledećag i sledećeg…. jutra“. Pokradoste penzionere i radnike punih četiri godine, lažete koliko smo bogati, a kada ono mi smo najveće bede u svetu, povećavate penzije svakog dana u lažima, a one ne mrdaju treća godina za redom. U…a lažovi!

  5. Bravo za Nešu doktora koji je napisao disertaciju „Kako sam slinavio na Vođu“. Mora da je i tu prepisavao od Martinovića i Babića vazduplohova. Ovi preobučeni radikali lažu 25 sati dnevno, jedan više od Barona Minhauzena.

    1. Ha ha ha ha @miki, dobar komentar. Ha ha ha disertacija „Kako sam slinavio na vođu“

  6. Najljigavija osoba u Vlasti; bez lica, bez obraza, bez karaktera, pojava od koje se cestitom coveku gadi i povraca kada je vidi. To je Nebojša Stefanovic, ministar policije i lažni doktor nauka koji je zavrsio studije za šest meseci i prepisao doktorat… ŠLJAM…

  7. lazni doktore .. gde je tvoj tata sa 300000 evra sto nosi u rancu i kupuje hotele po beogradu ? u pravu je jovo bakic juricemo vas po ulicama ……….

  8. Vlast nam se takmici medjusobno ko ce da ispadne veci lazov i vucibatina. Konkurencija je izuzetna i velika a izjave svakodnevne… Smesni su kao mala deca koja uzvracaju na kritike istom kritikom…

  9. Doktor Neša iz Beograda pametuje da „opozicija služi(?) da donese (kome?) glasove jednog dela naroda, ali kada sve saberu „nemaju nikakvih glasova“, odnosno da imaju ukupno „jednocifren broj“.
    Kako može da zbir glasova bude istovremeno i „nikakav“ i jednocifren broj?!
    To mora da je neka napredno-plagijatorsko-doktorska matametika koju ja slabo razumem.
    Ali ako je zbir glasova opozicije „nikakav“ ili „jednocifren“, svejedno, što vi napredni toliko o tome brinete, kad vama onda ostaje preko 90%?
    Ili tih 90% imate samo u svojim nameštenim istraživanjima na roze TV izbljuvku, a imate i prave podatke koje pokazuju neku sasvim drugačiju sliku, mnogo manje povojnu za vas?

  10. A ona tvoja izjava da je opozicija tukla novinare kad je upala na RTS? Jel to bese laz ili istina?

    1. Koliko SzS je u pravu,toliku podršku ima u narodu. 12g.,laži,krađe,uništavanj privrede…pa,zar mislite da je narod senilan?!

  11. Mislim da za Srbiju a i nas koji u njoj zivimo nije vreme da govorimo uopste o tome koliko je ko dobio glasova na nekim proslim izborima. Imamo mnogo vaznijih teme a o glasovima onda kada dodju izbori

  12. „Doktore “ ti si najnesposobniji ministar u istoriji parlamentarizma, doduše ti i nisi ministar nego samo slina diktatora Vučića, ti nisi spoeoban da rešiš da se u saobraćaju poštuje puna i dupla puna linija, da su obavezni pokazivači pravca, da se ne parkira auto na mestu za invalide, da kaznu plaćaju svi a ne samo oni koji nisu članovi SNS-a. O lažima i lažnim obećanjima vi u SNS-u ste prvaci sveta sa vašim AV na čelu.

  13. Ovakvi tekstovi su dokaz da je Danas objektivan. Posle će razne Suzane Vasiljević da nam objašnjavaju kako su režimske novine objektivne a Danas primer neobjektivnosti.

  14. Jel tako Nešo? A što onda evropska komisija puna zamerki na stanje u državi? Ah da, već ste rekli da i oni lažu

  15. Jeste li vi doktore Stefanovicu preneli vasem konjovocu sta vam je naredjeno u SAD sta treba da radite sa lopurdama u vasim prvim partijskim redovima ?

  16. Impozantno je to da sve gnusne laži i kojekakve gluposti koje oninizjave za drugoga neopisivo se mogu njima pripisati. Verujem da iz toga i crpe tu silnu inspiraciju za bezrazložnim napadanjem i gakanjem ukoliko se osete nesigurno.

  17. Bolje bi ti stajalo direktorsko mesto u nekom od beogradskih vrtića nego to ministarsko….

  18. njegov tata je poznati trgovac oružjem ima 10 firmi koje se time bave… pssst da ga ne naljutimo

Ostavite komentar


Politika

"Približili smo se rekordu": Sagovornici Danasa o kadrovskim rešenjima u novoj Vladi Srbije 10

„Približili smo se rekordu“: Sagovornici Danasa o kadrovskim rešenjima u novoj Vladi Srbije

Iako formiranje vlade i nije vest u Srbiji jer moć donošenja odluka ostaje kod predsednika države, može se reći da će naredna vlada biti neefikasna jer ima 32 člana, i više partijska u odnosu na prethodne jer su predsednik i potpredsednici SNS ujedno premijer i potpredsednici vlade, kažu sagovornici Danasa komentarišući predlog sastava kabineta u Nemanjinoj 11 koji je danas izneo mandatar Miloš Vučević.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.