Stefanović traži od Đilasa da kaže ko mu je pretio

Ostavite komentar


  1. Tako je ministre neka lepo prijavi ko mu je to pretio ako mu je uopšte neko pretio pa da policija radi svoj posao.

  2. Kada bi Djilas rekao ko mu je pretio, morao bi to da dokaze. Mozda su mu "pretili" oni koji rade za njega, a mozda su mu "pretili" oni koji rade protiv Vucica . Sve u svemu, Djilas, Miskovic NATO i CIA su pokrenuli svoju "igru" .

  3. A zašto tvoj idol vučić (uvek malim slovom zbog nepoštovanja lika i dela) ne kaže tužilaštvu ko su "kompletni idioti" iz vrha gradske vlasti koji su izveli terorističko-kriminalnu akciju u Savamali,prilikom koje su građani kidnapovani od strane nepoznatih bandita pod fantomkama. Ceo kvart u centru Beograda je satima rušen bagerima,a ti o tome "pojma nemaš"!
    Zašto ti,"doktore" ne kažeš tužilaštvu ko je naredio policiji (čiji si ministar,na žalost i nesreću) da ne reaguje na pozive građana koji su bili taoci kriminalaca pod fantomkama!? Zašto ne prijaviš tužilaštvu batinaše SNS-a koji su tukli,davili i maltretirali novinarke i novinare prilikom inauguracije tvojeg lažnog cara?

  4. Neka stefanovic kaze ko je ne pretio nego tukao i drzao gradjane zsrobljene kso robove u centru grada preko puta zgrade njegovog supa.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.