Stevanović: Đilas za DJB nije prihvatljiv kandidat

* Principi Saše Jankovića su fantastična osnova za svaku saradnju, ali oni ne nude odgovor na ključna pitanja - kako staviti tačku na godine jalove politike * Teško nam je palo što su mediji ignorisali naše aktivnosti
Potpredsednik pokreta Dosta je bilo za Danas o opoziciji i izborima

Ostavite komentar


  1. Nije problem samo u odnosu DJB-a prema novinarima, već i katastrofalnom odnosu prema biračima, prvenstveno na društvenim mrežama. Botovanje, pljuvanje, ismevanje uglavnom konkurencije, ali ne i najvećih protivnika na vlasti, ostavljaju veoma ružnu sliku o ovom pokretu. Ovaj pokret danas na twitteru ima više botova, nego SNS, što je katastrofalno ponašanje Radulovića, koji je postao neprihvatljiv politički partner celoj opoziciji.

  2. Gospodo iz Danasa, jeste li vi mazohisti kad ovim ljudima posle svega sto su o vama rekli i napisali dajete prostora? Razbijaci opozicije, ista mantra kao na predsednickim izborima, provaljeni su! Jednom Vucicev, uvek Vucicev!

  3. Poruka za stranku dosta je bilo: dosta je bilo, ne prelazite cenzus, pocelo je sa kandidaturom Radulovica za predsednika Srbije. Sada vam dolazi kraj. Niste vi za Djilasa, to je plus za njega. Pitam se kome vi trebate, verovatno samo Vucicu….

  4. E moj Stevanovicu, Djilas ti ne prihvatljiv sada a dok si bio visoki funkcioner LDP nije ti smetalo da budes u gradskoj vlasti 2008. kada je Djilas bio gradonacelnik. E kakvi ste vi licemeri u DJB!

  5. Bogme izgleda da DJB cvrsto stoji iza toga da ce da objavi sve papire i raskrinkaju mafiju. Aferim za doslednost. Prpa, a?

  6. Imaju kandidata za gradonacelnika – Radulovica. On je, uostalom, kandidat i za sve ostale funkcije. DJB je "liderska" stranka kao i sve ostale, tamo se jedan covek pita za sve i o svemu odlucuje.

  7. Ovde vidim samo cetiri komentara koji "pljuju" po DJB i po Radulovicu. Veoma cenim glavnog i odgovornog urednika ovog lista, ali mi nije jasno kako za njega, jedina prava opzicija,( u liku i deli DJB-a), za njega to nije.
    Procitajte program ove stranke, uporedite ga sa programima drugih stranaka (ako ga imaju?), pa onda komentarisite.Jasno je da su ovo sve komentari SNS-ovih poslusnika, i to onih najbezobzirnijih-takoreci ljiga.
    Sumnjam da ce moj komentar na ovu stranicu, ali ajde da vidimo…
    P.S. Mozda je Djilas bio dobar gradonacelnik, ne znam, ne zivim u BG-u, ali on je bio vec i odradio to sto je odradio, nemoguce da BGD nema, u 2.000.000 stanovnika, coveka koji ce biti prava licnost za to mesto?

  8. Najače mi je kada pljuju DJB da je ispod cenzusa. Videćemo koliko će Šule i ekipa samostalno da dobiju. Glasao sam za Jankovića jer sam mislio da može da pobedi, ali za Šuleta sigurno neću.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.