Strani mediji: Srpski car Vučić hoće novo odelo

Povodom predsedničke kandidature aktuelnog premijera Srbije

Ostavite komentar


  1. Ljudi, ne budite naivni. Sve je nameštaljka. Ne podržavam Tomu, ali plan je da posle izbora Vučić i Šešelj prave dil. Šešelj danas nije isključio mogućnost koalicije sa Vučićem posle izbora. Napada Tomu da je plaćen od Miškovića. Kad je napadao Vučića? Nikada. Tomu ne podnosi i njegov uslov za saradnju sa Vučićem je sklanjanje Nikolića. Ako im uspe plan, dobro došli u devedesete u kojima će Šešelj a ne Vučić igrati glavnu ulogu.

  2. Online strana RTS-a je zajedno sa Politikom ukinuo mogucnost komentara citalaca iskljucivo na vesti o Vucic Aleksandru. Ostale vesti imaju dozvolu za komentare. Sta to treba da znaci ? Kakav je to sramni medijski skandal, teror iz kabineta generalisimusa , uvodjenje staljinistickih cenzura o kojima niko ne govori niti obavestava u ovoj zemlji, niti jednom jedinom recju? Zar Vucicu izgleda nisu dovoljne Kobre?

  3. U ovoj jadnoj drzavi ni podanici ni tzv.politicka elita nemaju nikakav demokratski kapacitet.Svi sanjaju da budu novi Tito ili Putin.Moze i car i ostali derivati samodrzavlja i apsolutizma gde je tatina zadnja.
    Bliska mi je ideja jednog komentatora da se sve ovo radi zbog koalicije sa umirucim vojvodom.A opet…ko ce onda biti kalif a ko veliki vezir,posto ne mogu obojica?
    Predsednik i predsednica su pogresno racunali(ako oni ista racunaju osim zarade)da ce se ovde postovati polozaj prezidenta i prve dame kao u omrazenoj Americi a zivecemo kao ruska stoka.Jos uvek nismo bas kao Putinovo roblje,ali i njihov polozaj i ugled je daleko,daleko od onog americkog predsednika,makar bio i Tramp.
    Nemamo razloga da zalimo za Nikolicem,ali da nam je premijer iole pristojan gradjanin kome su ustav i zakon na srcu,sad bi imali izbore za predsednika na kojima bi verovatno jos jednom pobedio Nikolic a on ostao da radi velike poslove i postize sjajne rezultate…Ukoliko nije doslo vreme da neko konacno kaze da je car go i da slusamo gore lazi nego one napisane u "1984".

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.