Šumovi na vezi predsednika i premijerke

Predsednik Srbije nakon ministra Nebojše Stefanovića utišava komunikaciju i sa Anom Brnabić

Ostavite komentar


    1. Prazne price ,lazu i kradu ovaj napaceni narod ,premijerka ne zna 2 recenice da sastavi a vlada puna neskolovanih i neobrazovanih ministara sa kupljenim diplomama . Afera aferu stize i zato treba izabrati nove ljude i strucne a ove sto nas vrte 30 god sve pohapsiti

  1. Danas objavljuje i tracarenja? Vrh profesionalnog i nezavisnog novinarstva.

    1. Za razliku od tvog informera i kurira koji zestokom cenzurom objavljuju komentare, Danas ti je i objavio komentar. Reci hvala Danasu i vrati se na svoje profesionalne sadrzaje informera i kurira, a nama amaterima ostavi Danas.

  2. Gazda naše zemlje je izgradio svoj imidž koristeći svoje saradnike kao klimoglavace i šlihtera, a da se ne mešaju u svoj posao, pogotovu iznoseći svoja velika dela u medijima. Gazda sam radi, sam postiže blaženstvene uspehe i vidljive rezultate sa Meseca. On je kralj, predsednik, premijer, ministar, ustav, zakon, policija, vojska, jedino nije ušao u dušu bednih građana, koje je doveo, uz pomoć predhodnih, do najveće bede u Evropi, jedino u priči gazde su u vrhu Evrope po standardu. Zamerka prema Brnabićki, može biti, da laže, ali nedovoljno. Ona je izlagala penzionere da su penzije za njen mandat porasle više u proseku 12,5%, što je notorna laž. Nije pitala šefa da je oteta penzija za 10-20%, a ne da je povećavana, čitavih četiri godine. Od 2012. godine penzije su brojčano povećane za 7,33%, a realno ta brojka je mnogo niža. Troškovi preživljavanja, prešišali su za 20%. Ovo nije rekla šefu, te moraće malo u ćošku, da se opameti.

  3. Verujem da ovakav tekst ni student prve godine novinarstva ne bi napisao.Sramota za jedan dnevni list da objavljuje tekstove koji ne ispunjavaju ni minimum novinarske profesionalnosti.

    1. Jeste bote, stvarno nemaju pojma o „pravom novinarstvu“ kao vi napredni radikali. Ajde sad paljba na Informer, pa da uživaš!

  4. Zorana Mihajlović je izuzetno nepopularna kod Srba, kako zbog korupcije i birokratije tako i zbog radikalnog feminizma.

  5. brnabic da preuzme prerogative koji joj pripadaju kao najmocnijoj osobi u srbiji i da predsednika smesti u ustavne okvire

  6. Video AV da je Brnabićka za njega avion, pa ne može da podnese daleko bolju i stručniju osobu od sebe. Pogotovu, što je ona uvaženi gost američkih i EU institucija

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.