Šutanovac: Đilas i Pajtić devastirali DS

Lider demokrata govori za Danas povodom 28 godina od osnivanja stranke

Ostavite komentar


  1. Ovaj Sutanovac je stvarno dosadan,presipa iz supljeg u prazno i nista konkretno ne nudi.

  2. Kakav licemer,
    Sada mu je bolji Tadic od Djilasa Tadic koji je unistio drzavu i stranku, a onda se odvojio, samo zato sto je opet sa Tadicem u koaliciji.

  3. U jeku predizborne kampanje, umesto fda iznese javno jednu od serije brljotina aktuelne vlasti koje su gurnute pod tepih, Sutanovac je nasao da opljuje kolege iz opozicije i nekadasnje kolege iz stranke. Ako ovo nije evidentna deklaracija, u ciju korist ce se angazovati i Sutanovic i posledicno DS onda ne znam sta jos treba da uradi ovaj covek.

  4. Baš lepo ispljuva do jučerašnje saborce! Imate li vi uopšte program ili idete čisto radi reda?

  5. Ne pričaj loše o drugima, pogotovo onih sa kojima si delio hleb, jer to govori o tebi.Koliko je demokrata sada u SNS i to na važnim funkcijama. Nisu kriivi Đilas i Pajtić, mnogi od njih su sa Šutanovcem pili kafu kao bivši predednik Novog Beograda ili cela ekipa sa Zvezdate ili Vesna Ivić kao šef Bogdanovićevog kabinete. Kakva Vam je bila kadrovska politika. Jedini ispravan u toj koaliciji je Živković, koga je za razliku od svih vas, uvažavao pokojni Đinđić.

  6. E, pa, moram da kažem. Šutanovac, tvoja partija je devastirala nas građane, koji smo verovali DS-u. Dok je DS bila na vlasti i dok su se partijski tajkuni, na nemoralan način bogatili, u mojoj porodici su svi izgubili posao. I ja. I mnogi drugi obični i pošteni ljudi. Nismo bili, ni tada, a naročito sada, niti nameravamo da budemo članovi ni jedne jedine partije. U rušenju Miloševićeve satrapije mnogo nas, nepartijaca, je iskreno i vrlo aktivno učestvovalo, verujući obećanjima DS, GS, SPO… Kada smo srušili Miloševićev krvavi režim, nadali smo se boljitku kroz sistem društvene pravde. To je DS, kao osovina opozicije, obećavala. I? Slagala je. Slagala je temeljno, duboko i odvratno. Što je još strašnije i jezivije, DS je dovela na vlast esenesovštinu, taj najotrovniji korov srpske politike. Sve ovo se ne zaboravlja.

  7. Pa sa vama takvima, Vucic ce da vlada kao i Tito, do svoje smrti. I to bez vecih problema…Uzasno…

  8. Novi majstor kada dodje da nesto popravi sto je vec popravljano, obicno kaze: Au, ko vam je ovo ranije popravljao! Sve je upropastio!

  9. Šutanovca nikada nisam shvatala ozbiljno, kao ni ostale lidere opozicije! Svi su smešni na svoj način, a ne znam šta više traže na političkoj sceni!

  10. E moj Šutanovac, mnogo mnogo vode će proteći Dunavom i Savom dok ponovo građani ne steknu poverenje u vas.

  11. Eto sad se i vi bivše kolege svađate i mrzite a do juče ste bili nokat i meso. I ko da vam veruje?

  12. Prvo najure pola ljudi iz staranke, a onda ih zovu da se vrate u „maticu“. Meni je DS u poslednje vreme manje ozbiljna od pokreta Belog.

  13. Naknadna „pamet“ nikada nje bila u modi. Sada kada se DS bori za cenzus, Šutanovac pokreće bolne teme ko je i kako uništavao ovu stranku. Pokušava da glasačko telo privuče sebi na bazi sentimenta. Da je iskren u svojim namerama, Šutanovac bi podneo krivične prijave protiv onih koji su pljačkali ne samo kasu DS-a nego i kase institucija na čijem su čelu bili. Ovakvi stavovi 30 dana pred izbore samo srozavaju i onako mali ugled DS-a.

  14. Kada slusam vase komentare o vi prebodobni, bezgresni, plemeniti, najvaljaniji sto ova Srbija ima, mogu samo da vam aplaudiram i da vam kazem – e neka ste mu rekli. Za sve lose sto vam se desilo u zivotu nasli ste krivca i sada mirno spavajte. Svi vi bi bili mnogo uspesniji, bogatiji, srecniji da ne bese DS-a. BRAVO! Da li su Djilas i Pajtic, zarad svojih licnih ambicija bili na celu DS, a odlaskom revoltirani, zamrzli svoje clanstvo ili napustili stranku samo iz sujete. DA! Pa zasto to novi predsednik DS-a nesme javno da kaze.

    1. „Da li su Djilas i Pajtic, zarad svojih licnih ambicija bili na celu DS, a odlaskom revoltirani, zamrzli svoje clanstvo ili napustili stranku samo iz sujete. DA!“

      Oni zbog sujete, kazes, a Tadić je napustio DS, zbog cega „demokrato“?
      Sami sebi pucate u nogu, cime li vas je maneken zaduzio da mu oprastate sve, samo vi znate. Mada, kad ste mu dali podrsku u ne cinjenju nicega povodom istrage atentata na ZĐ, kada ste dozvolili da jedan egocentrik nametne svoju licnost iznad politike ZĐ, bilo je jasno kojim putem zelite ici. Za vreme ZĐ, Tadic je bio niko i nista u DS, a vi ga nakon atentata postaviste za Boga.

  15. Posle njega su dosli prigovori savesti, sluzenje vojske u starackom domu, posti, i td… A to je vama normalno, bravo…

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.