Šutanovac: Priština nikad nije bila nezavisnija nego danas

* Lazanski: To je spin, Vučić neće ići ispod linije podele Kosova
Predstavnici vladajućih i opozicionih stranaka za Danas o tvrdnjama da je predsednik Srbije prelomio da je Kosovo izgubljeno

Ostavite komentar


  1. Kosovo je proglasilo nezavisnost za vreme vladavine DS-a, to svi znamo izgleda sem Šutanovca.

  2. Највећи допринос решавању проблема Косова и Метохије председник Вучић би дао имплементацијом резолуције 1244 Савета безбедности, а посебно њене одредбе о повратку у ту покрајину српских снага безбедности и српске војске.

  3. Neznam cemu gurati glavu u pesak?? Kome to pomaže? Naravno da je Kosovo nezavisno i naravno da mu ide dobro bez Srbije.

  4. KIM JE IZGUBIO MILOSEVIC 1999GOD, A VUCIC I DACIC SAMO ZAVRSAVAJU KONACNU PAPIROLOGIJU ! VUCIC I DACIC RASPRODAJU SRBIJU, PA CEMO OSTATI BEZ DRZAVE, AKO IM DOZVOLIMO !

  5. Treba biti iskren prema sebi. sa srbijom niko neće. Nije hteo ostatak bivše Jugoslavije, pa su svi pobegli. Nije htela ni Crna Gora, drugo oko u glavi. Nije htelo ni Kosovo, pa je otišlo po cenu rata. Sumnjiva mi je čak i Vojvodina.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.