Šutanovac se žalio evropskim institucijama

Ostavite komentar


  1. Sve to narod prati i pamti, mala stranka , kada ova vlast ide na pregovore u NATO oni pljuju po NATO, SE i EP.

  2. Podržavam postupak predsednika DS a ali sam skeptičan da će biti bilo kakav korak učinjen za promenu trenutne klime u zemlji. AV je , kao svojevremeno diktatori u L. Americi, u EU dobio dozvolu da u zemlji radi šta hoće ali prvo mora da skine gaće Srbiji, zaboravi na Kosmet, zemlju oduzme od onih koji je danas obrađuju i prenese u vlasništvo stranih investitora a od onoga naroda koji ostane u Srbiji napravi jeftiniju radnu snagu od Bangladeša, Indije i Kine. Uzima novac od penzionera, svih mogućih nameta građanstvu i privredi, zamislite i od akciza na struju, čime poručuje građanima Srbije da je to što imaju struju ustvari luksuz zato i zato akciza!!! Da bi to sve besplatno dao stranim investitorima kroz komunalno uređena zemljišta, hale, i 10-30 hiljada € po zaposlenom onima koji u Srbiju dovlače radnointenzivne proizvodnje, a za radnike obezbede slabih 200€ mesečne plate! Pitamo li se zašto se to radi? Zašto se taj novac ne uloži u srpsku poljoprivredu. Šta bi srpski seljak uradio sa bespovratnim kreditom od 30.000€, ne po radniku nego ukupno. Jasno kroz subvencioniranje, ne kroz keš? Čudo bi napravio!
    Ali u redu, demokratija podrazumeva postupnost postupka, forma, ne dozvoljava preskoke institucija! Mislim da će konačno rešenje biti ipak izlazak na ulice, to svet vidi a kapital se uplaši i brzo zaboravi načela demokracije, sklapa ponovo deel sa novom vlašću i tako ukrug.
    G. Šutanovac, podpisujem vaše pismo!

  3. Evropske institucioje, pre svih institucije i funkcioneri /cinovnici/ EU, u zelji da sto pre zavrse "poslove" vezane za Kosovo i uredno vracanje dugova Srbije, zmure na samovlasce AV i torturu SNS vecine u parlamentu i skupstinskim odborima. Pretvaraju se da ne vide da je Srbija postala PRIVATNA DRZAVA AV i SNS. Kad se ovako ili slicno ponasao Slobodan Milosevic, Vojislav Seselj, SPS i SRS, u svetu su se takodje pravili da to ne vide. Kad su "primetili", bilo je kasno.Slicno je i sada, samo sto je zlo upureno na sopstveni narod koji je sve siromasniji i sve teze zivi. Milosevicevo zlo je bilo upereno protiv celog sveta. Niko nije bio na strani Srbije. Podrska Draganu Sutanovcu i DS.

  4. DOBRO, ALI NEDOVOLJNO.. Ne sumnjamo da u EU prate šta se dešava u državi Srbiji, ali dok se beba ne zaplače … Medjutim, oobzirom da do sada nije reagovala, EU mora biti urgirana da s eangažuje. Kako? Setimose one poente iz filma o Nasalomivima i Al Kaponeu, kada Nes optužuje sudiju da je potkupljen. EU svojom podrškom Viću postala je saučesnik njegovoj fašizaciji Srbije i to treba otvoreno njima reći! Diktatura je kao rak: može se sprečiti, ali ne i lečiti. Da je Hitler bio zaustavljen 1933. Evropa bi imala 20 miliona stanovnika više, i Varšavu, Staljingrad, Berlin, London, Beograd, … Prvi na udaru treba da bude Davenport, koji izigrava gubernatora, sa svojim satrapom Vučićem. Srbija sada nema šta da izgubi, ako već nije kasno!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.