Sutra sednica Saveta za nacionalnu bezbednost

Ostavite komentar


  1. PO KOJ PUT ? STO NE STVORI vucic Saveta za nacionalnu bezbednost UMESTO VLADE I PRESEDNISVO 🙂 JER VISE PUTA JE ZVALO TAJ Saveta za nacionalnu bezbednost NEGO STO JE RADIO U VLADU ILI PRESEDNISTVO serbije !!!?

  2. Ako je verovati štampi Priština je objavila rat Srbiji?Povod je usvajanje platforme o pregovorima sa Srbijom u skupštini Kosova.Ako neko kupuje avione,helikoptere,savremeno oružje,priča o vrhunskoj spremnosti,poziva rezerviste na obuku,uvodi u škole vojnu obuku,taj sigurno priprema nešto.Ako i druga strana formira vojsku kupuje naoružanje,raspisuje konkurs za prijem vojnika,priča o spremnosti i obučenosti,paradira, ni taj to ne radi slučajno,mnogo oružja na jednom mestu izazvaće nešto,to je neminovno.

  3. Pa nije bas u domenu dobrog ukusa da svaki svoj licni neuspeh u inace katastrofalnom samostalnom vodjenju spoljne politike Vucic vecito amortizuje vadjevinom sazivanja saveta za nacionalnu bezbednost. To cesto sazivanje sa ili uglavnom bez razloga, sasvim degradira njegovo postojanje i funkciju. Clanovi tog saveta niti su isli u Brisel niti su potpisivali nista sto je Vucic vec 2013 do 2015 potpisao. Tako da ovaj uvek dramaticno najavljeni alarm sustinski ne znaci bas nista osim gromopucatelno blefiranje javnosti , dimnu zavesu i prikrivanje sve vidljivijih Vucicevih poraza za porazom.

  4. Pa nije bas u domenu dobrog ukusa da svaki svoj licni neuspeh u inace katastrofalnom samostalnom vodjenju spoljne politike Vucic vecito amortizuje vadjevinom sazivanja saveta za nacionalnu bezbednost. To cesto sazivanje sa ili uglavnom bez razloga, sasvim degradira njegovo postojanje i funkciju. Da podsetim da je poslednje sazivanje bilo 11. Januara ove godine. Clanovi tog saveta niti su isli u Brisel niti su potpisivali nista sto je Vucic vec 2013 do 2015 potpisao. Tako da ovaj uvek dramaticno najavljeni alarm sustinski ne znaci bas nista osim gromopucatelno blefiranje javnosti , dimnu zavesu i prikrivanje sve vidljivijih Vucicevih poraza za porazom.

  5. Onda će da nam se obrati sa maloga ekrana TV prijemnika i da drobi sat vremena.Pa će kod Marića u „Ćirilicu“,pa kod Sarape,pa kod Jovane i Srđana i na kraju opet na RTS.
    Onda može da nastavi kampanju.Teško nama

    1. Sve će to naravno dobro nafilovati Đilasom,Jeremićem i ostalima zbog kojih ima veće košmare nego od samog Kosova.

  6. U kakvom je sada nebranom grozdju. Obecao nezavisnot Kosova stranim menotrima ali je ocekivao da dobije bar mrvicu teritorije kako bi polupismenoj i krezuboj Srbiji to predstavio kao pobedu. Sa druge strane protesti. Da je pametan kao sto nije podneo bi ostavku jos veceras.

    1. Pa upravo mu je to plan, da se elegantno izvuče, da prepusti “ opoziciji“ vruč krompir, da na miru krcka opljačkano, kao i njegovi prethodnici

  7. Hoce li na sednicu Saveta za srpsku bezbednost,prvi put u istoriji,biti pozvan i redov ( trenutno u trupi Pozarevac )…??

    1. Mnogi ćete da poginete za Srbiju, ali neki ćemo i da se vratimo. Reče Ministar Vojni i ostade živ.

  8. Kosovska nezavisnost je nepobotna cinjenica. Nasi politicari se ponasaju kao razmazena derista, i kukaju, zapomazu, ljute i dure se i prete praznom puskom. Eventualni rat sa NATO i KFOR bi Srbiju vratio u granice pre Berlinskog kongresa, a mnoge susedne drzave bi imale teritorijalne dobitke. Politicari Srbije isto kao i 90 tih igraju velike igre za koje nisu dorasli, a narod ce platiti cenu.

    1. Pa to su ti isti moroni iz devedesetih? Tada su bili poletarci (Dacic, Vucic, Vulin) Slobe, baba Julke i Seselja, a sada su sazreli da dovrse njihova dela. Moron do morona, degen do degena? Napredna buducnost Srbije, blago nama???

  9. Jel’ se to samo meni cini ili je ovako cesto sazivanje tog Saveta za naciobalnu bezbednost jedna „komendija“ i poza.

  10. Samo da regrut Vulin zavrsi vojnu obuku i da se u onim starim zaardjalim letecim kantama vine u nebo da plasi vrane, tada cemo imat jasnu sliku i priliku da vidimo gde smo, odakle smo dosli i kuda idemo ako vec stalno ne tapkamo u mestu. A sto se rata tice, nece ga biti. Sigurno. Ali paranoja je bolest koja se leci u neuropsihijatrijskim klinikama, ne na bojnom polju. Ljudi spavajte bezbrizno i sanjajte lepe snove. Sutra je 8 mart darujte cvece svojim majkama, sestrama, drugaricama, koleginicama.

  11. Dovede ti nas na ivicu rata. Ti bi da budeš i vojskovodja. .. ko ċe tebi da kliče jado

    1. Klicaće mu isti ovi koji mu kliču isada . Martinović , Rističević , Jovanov , Đurić itd….

  12. Tresla se gora, rodio se miš. Ovaj nesposobnjaković će da nas udavi u petak kojekakvim idiotskim obraćanjima, vanrednim KZŠ, demagoškom patetikom i najavama. Koliko sam ovom jadniku nedostaje onaj i onakav rat iz devedesetih, da može da huška, da pljuje, da ispali po koji rafal iz debele pozadine, kao svaka bedna huškačka kukavica, kao što sa Pala pucao na Sarajevo u dresu radikala, a iza kulisa da krade, bogati se…Nesrećna Srbija u istoriji nije imala ovakvog nesposobnog bolesnika za predsednika.

  13. Ništa novo,ali baš sve isto;sednica Saveta,pa obraćanje javnost sa starim floskulama-damo,ne damo,pritiskaju nas,najbolji smo,rast BDP.,prijatelji u svetu,neprijatelji u ambasadama,lopovi,izdajnici,ološ koji radi protiv Srbije,pa onda gostovanje kod Marica,pa kod Sarape,pa turneja po Srbiji.S druge strane,Srbija se prazni i kvalitet života u dragoj nam zemlji sve lošiji.

  14. Ja mirno spavam od kako je drug Vulun sa puškom u rukama na braniku otadžbine.
    I da vidim šta će taj savet konkretno učiniti.Verovatno kao i do sada kuknjava,molbe,prekljnjanja i zaklinjanja. Gospodo draga,od „nas“ je počinjalo skoro uvek u novijoj istoriji.Mi moramo sačuvati svoje,neminovno je da srpski tenkovi uđu na Kosovo i zaštite Srpske grobove i Srpsku budućnost.Na silu se uvek odgovara silom,a ko podvije rep uvek bude pojeden. Da ne budem pogrešno shvaćen,ne želim rat niti sukobe,ali sve ima mere i granica.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.