Tači: Mogućnost kompromisa minimalna, imamo podršku SAD

Ostavite komentar


  1. Nazalost sadrzaj razgovora u Briselu treba da saznamo od Tacija. Sramota je da ni jedna sednica skupstine nije odrzana povodom konspirativnih razgovora u Briselu. Odkud ovom coveku pravo da sebi daje toliko za pravo da samo on odlucuje o sudbini Srbije. Ili mozda treba tako sa ovim tupavim narodom.Nazalost treba da ucimo od Tacija lekcije demokratije.

  2. Rusi I Kinezi zastupaju nas stav I sta.nista potpisivati neka ostanu u zapecku I tacka.sto bi rekao jefan covek:)

  3. tako je i Poljska imal podrsku Francuske i UK da ne vrati Nemackoj deo teritorije 1939. godine koji je otet nemcima na privremeno upravljanje nakon prvog svetskog rata… tako su zapadni spletkarosi (britanija i francuska) zmureci na krsenje medjunarodnih dogovora i podravajuci njihovo krsenje izazvali jedan od najvecih pokolja u pisanoj istoriji… a ovo je sve jako slicno, samo nije poljska nego shiptarija

  4. Ako imas podrsku Amerike, nikada neces imati srpsku podrsku i ako ti Vucic da potpis ili Brnabicka. To treba da znas.

    1. Stvarno si veliki komičar, sta misliš koliko im je vaźna srpska podrška kad imaju američku?Uopšte.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.