Tadić: Potpis u Vašingtonu implicitno priznanje Kosova

Ostavite komentar


    1. Tadic je unistio vojsku zbog cega ga ne podnosim, ALI nije dao KOSMET, bar sever. Do 2012. i dolaska sns-a na vlast bilo je nezamislivo da Srbi glasaju na albanskim izborima na “Kosovu”, da poloze zakletvu pred albanskim grbom u Pristini, da budu u albanskoj Vladi, a od 2012. i to i mnogo toga je realnost. Procitaj nesto strucno pre nego napises komentar. Sns je poklonio KOSMET briselskim sporazumom.

      1. Ako smo dali KiM kako ti velis, zasto onda Albanci svo ovo vreme daju milione kako bi lobirali za to cuveno „medjusobno priznanje“? Zasto nisu slavili posle sporazuma u Vasingtonu? Nesto ti ne ide ta logika bas najbolje.

    2. Propao je on politički odavno, izneverio je, razočarao i nije mi jasno šta sad hoće? Imao si priliku, videli smo da si nesposoban i ajd sad tišina. Bavi se nečim drugim, idi na pecanje, igraj šah… Hoćemo da skinemo ovo zlo i zato am treba neko nov, pošten, sposoban, a svi vi ,,dokazani“ sa današnjom pameti samo pomažete diktatoru razjedinjujete i demotivišete ljude. Zato tišina i razlaz!

    3. Tadić je predsednik koji u vreme svog mandata nije potpisao nijedan dokument na štetu Srbije ili na korist Kosova. To se naročito odnosi na briselski sporazum koji je odbio da potpiše.

  1. Још 2004-те у Бечу, кад је Ваша влада под вођством др. Коштунице уставоклепца, села да преговара са особама које су се представљале као влада Републике Косово, Ви сте, Тадићу, „имплицитно“ признали Републику Косово!…

    1. Kanadski gastarbajteri neka se bave sobom i sredinom u kojoj zive i koja ih izdrzava. Srbija i Kosovo nisu briga kanadskih gastarbajtera.

      1. Iako Srbi rade u Kanadi molim zapamptite rep Srbija je I dalje njihova domovina kao I vasa.
        Ja sam u UK Ali I dalje 12 g sam slala humanitarnu pomoc u Rep Srbiju I Banja luku. A i sada pomazem dom za decu u Vojvodini.
        A non stop sam na b92 forumu GDE branumo rep Srbije interese.
        Nije rep Srbija samo vasa. Ima nas.

        1. @Ljiljana

          Postoji ogromna razlika izmedju raznih „Milivoja“ koji iz Kanade ne salju nista, niti zele dobro Srbiji nego pljuckaju po citav dan po Srbiji i Srbima, rasipaju nekakav seoski autonacizam i zagadjujujavni prostor svojim jalovim „komentarima“ i onih koji iako zive u inostranstvu pomazu onima koji zive u Srbiji. Nemojte se ponizavati i izjednacavati sebe sa „Milivojima“.

          1. Признајте да је немогуће помоћи свакоме у Србији – неки су несумњиво безнадежни случајеви!
            Опрем добро, рођаче!

  2. Kada ce vec Tadic shvatiti da je vreme za njegovu politicku penziju.
    Imao je sansu, veliku podrsku gradjana, a on je to totalno izneverio.
    Pusti nas tvoje demagogije Borise.

  3. Potpis u Vašingtonu implicira na sporazum koji donosi investicije vredne blizu 4 milijarde dolara i koji je značajan za ekonomski razvoj celog regiona.

  4. Vec godinama lupetate da ce Vucic priznati KiM a on se bori za isto iz dana u dan sve jace. Da li vas je bar malo sramota?

  5. Ne, nije gospodine Tadic.
    Nemojte da palite vatru.
    To siptari naj, naj, naj zele ali bez nas Srba neidu nigde. Kao konj kopaju u iszom mestu.
    I da hoce Srbija da ima „deal“ nema sa kim
    Svake dve nedelje menjaju premiere.
    Nemojte molim vas pricati tako,
    Predsednik Vucic radi své najbolje za nas sve.
    I ne ja nisam clanuca SNS-a Ili bilo koje druge politicke stranke. Zivim u UK 50+ godina. Zato. Poz. Ljiljana

Ostavite komentar


Politika

U javnosti prepoznatljiv kao negator genocida u Srebrenici: Ko je Dejan Ristić, novi ministar za informisanje? 10

U javnosti prepoznatljiv kao negator genocida u Srebrenici: Ko je Dejan Ristić, novi ministar za informisanje?

U vremenu u kojem najveći deo političkog života u Srbiji trenutno obeležava navodna „neverovatna“ borba režima Aleksandra Vučića protiv izglasavanja rezolucije o Srebrenici u Ujedinjenim nacijama, u kojoj se, između ostalog, osuđuje negiranje genocida nad Bošnjacima 1995. godine u Potočarima u javnom prostoru, režim Aleksandra Vučića, imenovao je Dejana Ristića, direktora Muzeja žrtava genocida (koji se ne bavi srebreničkim, već pretežno onim NDH nad Srbima u Drugom svetskom ratu) za ministra informisanja, a samim tim i svojevrsnog kontrolora narativa u ovdašnjem javnom prostoru.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.