Teodorović: Ne postoje magična kompromisna rešenja za Kosovo, samo realnosti

Ostavite komentar


  1. Problem je sto su za Srbiju drugacija pravila od ostalih u EU klubu. Niko nije terao Kipar da prizna realnost a oni nemaju kontrolu nad delom svoje teritorije 50 godina.

  2. Pročitali ste uputstvo koje se stalno menja i važi samo za vas,zar ne g.akademiče.

  3. Teodorovic izgleda ne prati stanje u srpskom drustvu koje kaze da je 70% Srba protiv ulaska u EU, a osnovni razlog je KiM. Vec smo u evropi, lokacijski i kulturoloski, ekonomski saradjujemo, slobodno putujemo. Zasto bi smo se odrekli dela teritorije koji nam je protivpravno otet? Sta je sledece, Raska oblast ili Vojvodina?

  4. Bravo profesore….realnost prihvatiti,rešiti to pitanje ….ili će se otezati godinama, a mi izolovani

  5. REZOLUCIJA 1244!?!?!?
    KAKO NIKO NE SPOMINJE
    REZOLUCIJU!?
    PAMETNJAKOVICI!

  6. Mi akademiče nećemo u EU. Nećemo da priznamo Kosovo. Hoćemo da budemo drugari sa Rusima. Da budemo Tadžikistan i da lepo skončamo od gladi pa ćemo onda kad dotaknemo apsolutno dno, biti najveći evropejci na svetu. Naravno, ko preživi.

  7. Креативни и патриотски људи остварују реалност која се заснива на правди, домаћи издајници се мире са приврменом „реалношћу“ коју је створио окупатор.

  8. Podmetnut prica ono sto misli AV, sve sto kaze da nece ustvari hoce samo trazi modus i momenat..

  9. E moj akademiče, na muci se poznaju junaci. Lako je reći prihvatamo vaša pravila igre, koja su oni za Srbiju promenili, znajući da su neprihvatljiva i tako joj onemogućili ulazak u EU.

  10. Vratite novac koji ste dobili za razvoj i svi u Rusiju. Da vam svane kao i rusima sto je svanulo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.