Tepić: EU da prestane da koketira sa Vučićevim režimom jer je Srbija već na pragu građanskog rata

Ostavite komentar


  1. Poslednja rečenica savršeno opisuje ono čemu EU teži: da kinesku prljavu industriju preseli bliže da bi smanjili troškove transporta i povećeli sigurnost dostave. Srbija je odličan kandidat za to.

  2. Hrabra i odvažna žena. Budući premijer demokratske vlade Srbije. Cela moja porodica glasaće za Mariniku!

  3. Koga ona poziva na gradjansi rat, dali zna sta prica , kad prodju izbori I prodju lako zasluzuju da se procesuiraju svi oni Koji oce silom I gradjanskim ratom na blast da se ukinu I izbrisu iz politicog zivota SRBIJE…

  4. Da li vi to hocete da se, umesto Vucica, vi uvucete Evropskoj uniji? Nemojte misliti da ce EU sa vama promeniti ovako katastrofalan odnos prema Srbiji i srpskom narodu. Ali, pitanje je da li se o srpskom narodu uopste i misli. Kome je stalo do ovog naroda?

  5. Ne koketira EU sa Vučićem nego njihovi korumpirani krugovi Tu spadaju pre svega RIO Tinto i i mnogi drugi.

  6. Glas za Marinku, a demonstracije su neminovne ukoliko Vucica ne izdaju njegovi kao sto je bio slucaj sa Milosevicem.

  7. Da li se ova zena zapitala nekad zasto 30% gradjana glasa za sns a ostali nece za nju, Djilasa i ostalu nazovi opoziciju, ona je jedan od direktnih krivaca sto su ovi na vlasti sa sps-om.

  8. Uh, sad se čitaju lekcije i EU za sopstveni debakl. Uskoro se raspliće kolo. Videćemo šta će biti sa Palminim tajnim svedocima. U Jovanjici izgleda parapolicija gaji narkotike, a kokoške iz Morovića odletele u toplije krajeve.

  9. EU da se dozove pameti kalibracije jednog Đilasa. Oni ne znaju nešto što on zna. Kako su nedavno Merkelovu ispratili pogrdnim rečima, neće ni Bajden dobro proći.

  10. Znamo da je petoj koloni interes da spotice sopstvenu zemlju,pa i po cenu gradjanskog rata ,niko nikad iz moje kuce nece glasati za ovu fikciju i zelje britanske tajne sluzbe,Amin

  11. Postoje ljudi koji čitaju „Danas“, samo zato da bi pisali negativne komentare. Tužno, jadno i bedno.

  12. Ako joj se ratuje, samo napred,pružam joj punu podršku. Ali ovaj put bez mene. Vrlo dobro se sećam 5.oktobra. A i vremena posle toga. Hvala, ne bih više.

  13. Vidi Evropa i ceo Svet u kom pravcu ide Srbija samo vi nevidite u stvari smeta vam sto 90% srpskog stanovnistva podrzava ovakvu Srbiju i svet samo koliko druge zemlje otvaraju fabrike i izgrad juju razvijaju Srbiju da ona ne postiva evropske i svetske standarde dali bi oni to radili. Hvala i evropskoj uniji i svetu sto ima pravo stajaliste o Srbiji!

  14. Gospodjo ako vam se ratuje izvolite napred ,nikad mi nece biti jasno da jedna zena ima toliko mrznje prema naraodu u drzavi u kojoj zivi,rumunka!

  15. Ajde ajde, ne preterujte. Ko će za vaše fotelje (i njihove i vaše) da se bije. Ne preterujte.

  16. I Djilas je Koketirao sa Tanjom Fajon
    Doruckovali Rucavali po Holovima Hotela ne bi li bilo nešto u Vašu Korist

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.