Ukinut pritvor i povučena poternica za Karićem

*Vladimir Gajić Sve ukazuje da je ceo taj proces bio najobičnija farsa odnosno da je reč o političkoj odluci vlasti *Zoran Živković: U Srbiji je tužilaštvo uvek efikasno i ekspeditivno u donošenju odluka pred Novu godinu i uoči nastupajućih izbora * U predmetu je veštačila Mirjana Labović sa diplomom Ekonomskog fakulteta u Prištini čiju validnost ispituju dva tužilaštva
Samo dan posle višečasovne emisije o prvom čoveku BK grupe Tužilaštvo obustavilo postupak za Mobtel

Ostavite komentar


  1. Trebalo bi urgirati da se Karic pod oznakom hitno skine i sa Interpolove poternice da bi covek stigao na vreme na cerkinu svadbu.

  2. Stvari dolaze na svoje mesto. Još samo da vaskrsne milošević i biće kompletni. Skoro trideset uzalud potrošenih godina. Čitavo jedno detinjstvo, dečaštvo, mladost. Uzalud…

  3. Реформе творац,
    прича нам је знана,
    највећи је борац
    против криминала.

    Затворску је блузу
    махао пред свим,
    Млађа ће у ћузу
    а Боги за њим.

    Ал’ фотеља мека
    баш је чудна справа,
    промени човека
    истина је права.

    Они криви нису,
    није било крађа,
    ослобођени су
    и Боги и Млађа.

    Њиховом стопом,
    верујеш ли, прики,
    ићи ће галопом
    и Мишковић Мики.

    Разгласимо свима,
    то хоћемо жарко,
    нек’ спреми се Мира
    и синак јој Марко.

  4. Subotic, Kertes. Maja Gojkovic.. Miskovic, Bogicevic, Percevic, Zunic, Djuric… Dinkic, Karic… Ima ih jos, nazalost… Sabrana dela ove ekipe vrede nekoliko desetina ako ne i stotine miliona evra i nikom nista. Svaka cast, Srbija je "pravna" drzava.

  5. Evidentno je da Vucic sprovodi revansizam nad onim gradjanima Srbije koji su smenili Milosevica i stranku kojoj je on pripadao, nad gradjanima koji nikada nisu, niti ce ikada glasati za njega i njegove neoradikale. U tom svom osvetnickom pohodu on iz dana u dan pokazuje da su njegova mrznja i mizantropska imaginacija bezobalne.

  6. Jos jedna zabava za sirotinju i jos jedna lutka u nasem pozoristu!Sada ce Karic da zaposli milion ljudi i "dzabe da prodaje leba"!

  7. Jos jedan dokaz da ovo nije samo drzava krupnog kapitala nego i drzava krupnog kriminala!
    Proces protiv Bogoljuba Karica pocinjao je pred kraj 2006. godine, a danasnji napredni radikali na celu sa Tomislavom Nikolicem u Narodnoj Skupstini su ga nazivali "ljudskom gnjidom i moralnom nakazom!"

  8. Žao mi je Bogoljuba ali mi je žalije sebe.Ja sam radio u Astra banci kada je 15.11.2001 zatvorena.Posle dva dana dobili smo rešenja i odjureni na Tržište rada bez IKAKVE OTPREMNINE koje su radnici ostalih banaka dobili po zakonu.Dok sam bio na tržištu rada pokušavao sam da nađem posao u nekoj banci jer sam imao potrebne kvalifikacije 25 godina radnog staža dipl.ecc,ali uzalud.Gde god bih aplicirao rekli bi mi.Oh ne ti si radio kod Karića i tako su dani prolazili u beznađu i depresiji,bez para i nade.Da bi zlo bilo veće sada kad se spremam u penziju konstatovano je da nemam uplaćene doprinose za DVE godine koje sam radio u banci i znatno umanjenu osnovicu za obračun penzije.Pitam se da li za sve ovo zaslužujem bilo kakvu kompenzaciju.Oni pričaju o milionima evra a ja bih bio zadovoljan i sa par hiljada!!!!

  9. Бре,бре,бре…мислио сам иронично,али нисте хватили!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.