Veselji: Odbaciti optužbe za ratne zločine na Kosovu posle 10. juna 1999. i za one u Albaniji

Ostavite komentar

  1. Tek su se tada desavali zlocini nazovite ih kako hocete ali zlocin je zlocin dali u ratu ili miru nije vazno i to su gledali i nista nisu uradili pripadnici snaga koje su trebale biti zastita zbog cega su i postavljene i danas i dalje ima zlocina nad Srbima , nad njihovim kucama, nad imanjem, nad stokom, nad srpskim svetinjama , zlocina i vidlivog i nevidljivog (psiholoskog) .

Ostavite komentar

Politika

SEDNICA SKUPŠTINE SRBIJE

Jerinić: Ovo nije nikakva reforma, već legalizacija uticaja SNS na pravosuđe

"Ne davimo Beograd se protivio izmenama Ustava, jer one nisu doprinele samostalnosti sudova i tužilaštva. Zato nas je Ministarstvo pravde isključilo iz daljeg procesa. Kao u filmu Slobodana Šijana "Davitelj protiv davitelja", kad glavni junak Petar Mitić  kaže 'ko ne voli karanfile ne mora ni da živi, tako su i organizovane radne grupe, da ko nije za promene Ustava ne može ni u radnu grupu'", rekla je Jelena Jerinić , poslanica Ne davimo Beograd, tokom rasprave o 11 pravosudnih zakona u Skupštini Srbije.

Naslovna strana

4. februar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.