Vesić: Najvažniji projekat gradske vlasti u ovom mandatu biće metro

Ostavite komentar


    1. Ако је причање рад, онда си у праву.

    2. Naravno da rade, pa metro je vec praktično gotov, karte su vec odstampali, vozili su se i u autobusu, dok su ih snimali, i sve je to izgledalo kao da se u stvari voze u metrou, znaci tu je! Jedino sto moram da izrazim svoje nezadovoljstvo, jer dok smo gledali tunirani autobus, pardon, metro, i od tolike radosti sto je konacno stigao i taj metro, očekivao sam da ce B. Kockica zatamburati, a sef diplomatije zapjevati, dok bi se vrhovni vodja, brat svih nas, zadovoljno smeskao, istina vodja ne bi mogao da sedi, jer sa tolikom svitom eminentnijeg dela srbistana koje nosi u sebi, drugo i nije za ocekivati vec da stoji, postojano, kano klisurine!

  1. Ako je verovati Izmenama i dopunama Regionalnog prostornog plana administrativnog područja grada Beograda, mart 2018. u »Prioritetima do 2021.« ni jednom rečju se ne pominje metro, da bi u »Prioritetima do 2027.« bilo između ostalog zapisano, citiram; »Izrada studijske, planske i projektne dokumentacije za liniju 1. Beogradskog metroa i izgradnja prve faze linije na delu od Makiškog polja do Pančevačkog mosta ili do Ada Huje.« Dakle, Nova – stara gradska vlast planira izgradnju metroa kao najvažniji projekat u svom mandatu, koji je inače do maja 2022., a napred navedene Izmene i dopune prostornog plana grada Beograda metro planiraju tek do 2027. Inače, da je Nova – stara gradska vlast znala da proširi mrežu »BG voza« kroz već davno, a u prošlom veku izgrađene dvocevne tunele »Karaburma« i »Kneževac« danas bi smo već imali liniju »BG voza« od Karaburme ili Ada Huje pa sve do Makiškog polja.

  2. Belgrad na voda e srce na kartel. Jeftini rabotnici, ženi, ministri.. Mnogu e ubavo v teritorija na mafia.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.