Vesić: Počele konsultacije o mandataru u SNS-u

Ostavite komentar


  1. Koja sprdačina sa ovim konsultacijama? niko ih ništa ne konsultuje,faraon određuje sve.Kupuju vreme razvlačeći ceo proces od završetka izbora do krajnjih rokova.Nemaju ni kadar ni pamet.za njih je pametan samo jedan čovek.Ostali su ovce koje debelo naplaćuju svoje blejanje.

Ostavite komentar


Politika

Đorđe Vukadinović predviđa odličan rezultat Savi Manojloviću na izborima i smatra da bi bilo čudo da SNS osvoji ispod 50 odsto glasova 10

Đorđe Vukadinović predviđa odličan rezultat Savi Manojloviću na izborima i smatra da bi bilo čudo da SNS osvoji ispod 50 odsto glasova

Skupština Srbije će u petak usvajati izmene Zakona o jedinstvenom biračkom spisku, čime je ono što je opozicija tražila rešeno - građani koji su promenili mesto prebivališta u prethodnih 11 meseci, neće moći da glasaju u Beogradu. Đorđe Vukadinović, politički analitičar, rekao je u emisiji Newsnight na N1 da ne veruje da će izbori biti više fer nego što su bili u decembru.

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.