Vučević: Odgovorna politika Srpske liste i rukovodstva Srbije sačuvaće stabilnost na Kosovu

Ostavite komentar


  1. Kaže Vučevic:“odgovorna politika Srpske Liste na KiM…“?! Ako se za odgovornu politiku Srpske Liste na KiM smatra: podrška ratnom zločincu Haradinaju na izborima na KiM, da Srpska Lista postane njegov koalicioni partner, da funkcioneri Srpske Liste stavljaju metu na čelo O.Ivanovicu, nazivajuci ga izdajnikom srpskog naroda i stranim placenikom, samo zato što se kandidovao za gradonačelnika K.Mitrovice i time postao protivkandidat Srpske Liste, da Olivera satanizuju u svojim izjavama, jer je Milana Radoičica okarakterisao kao vođu kriminalne grupe na severu KiM, da ta ista Srpska Lista ne ruši Vladu Haradinaja posle formiranja vojske tzv Kosova i uvođenja taksi od 100% na robu iz Srbije, da ti isti sa Srpske Liste ne priznaju tzv Kosovo, a u isto vreme rade u tim istim NE/priznatim institucija tzv Kosova i primaju plate od te, gle čuda, NE/priznate „države“ Kosovo! Gadljiva je Srpska Lista na sam pomen tzv Kosova, ali nije gadljiva na njihov novac koji oberučke prihvataju, jer eto, zaslužili su plate radeci u NE/priznatoj državi Kosovo?!

  2. „Oni koji dolaze iz centralne Srbije ili Vojvodine u posetu Kosovu i Metohiji treba da vide kako da pomognu Srbima na ovim prostorima, a nije vreme za velike političke parole“

  3. Nije vreme za smenu vlasti, vec je vreme da se pruzi podrska narodu nasem na Kosovu, a za kasnije cemo videti

    1. Ova vlast je, od ’90-tih na ovamo dovela do ove situacije na KiM, te ja (kao neko ko živi na KiM) smatram da hitno treba da ide i to u neko dobro čuvani mesto. Slažem se da Srbi na KiM treba da stanu u jednu kolonu, ali na čelu kolone ne mogu da budu kriminalci, već pravi ljudi.

  4. Pojavio se ženski deo SNS bot tima, Vanja, Isidora, Jelena?! Gde su Jeca, Veca, Iva, Ivana…?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.