Nemački mediji: Vučić bi krizu najradije proveo negde u senci, zato i oteže

Ostavite komentar


  1. Bas kao sto npr. Nemacka oteze sa prekidom kupovine gasa i nafte od Rusije. Gas i dalje prolazi kroz Ukrajinu i zavrsava u Nemackoj a odatle se dalje raporedjuje npr. za Poljsku. Nemacka kao ne moze da prekine sa kupovinom ruskog gasa jer bi to naskodilo nemackoj ekonomiji. Idi begaj. Licemerno zar ne? Srbija se optuzuje i pritiska da uvede sankcije jer Srbija nema prava da stiti svoje interese a Nemci mogu i da malo varaju, ako im je to u interesu.

  2. Zasto bi se distancirali od Rusije, zato sto to hoce zapad ili zato sto du nad pomagali kad su mogli i nikad nas nisu bombardovali uranijumskim bombama. Vi ocigledno verujete da su nam uranijumske bombe olaksale zivot!!!!!!

  3. Sta li ce otezati-rastezati svi simpatizeri Dugackog Sefa…?? Mozda , carobni Status Quo…kao u instaliranom pitanju AP Kosovo, koje se otcepilo po Ustavu iz 1974., koje su nacionalisti prespavali u vikendicama…?? Fles poraz -na svim pobedonosnim nivoima…

  4. Da li mislite što gore za Srbiju to je bolje? Ružan naslov i priča za medij iz Srbije

  5. Ne vjerujem da će Srbiji uvesti sankcije ako zadrži sadašnju politiku. Srbija će se time nešto udaljati od članstva, možda budu za primjer primljene Crna Gora ili Makedonija. S druge strane, šta je u srpskom interesu je veoma teško pitanje. Geografski smo mnogo bliži EU nego Rusiji ili Kini, ali da li je Evropa u pravu što se slijepo drži anglosaksonske politike, naslednice britanskog imperijalizma? Da li ih to može odvesti u treći svjetski rat? Ako spadamo u tih 20 % svjetske populacije, znači li to da smo protiv ostalih 80 %?

  6. Slava Ukrajini… Zivela EU.. Zivela demokratija… Stop diktatoru i ruskom teroru!

  7. Nije nas ni Ukrajina bombardovala. A nije ni uvela sankcije. Ni potpisala mir sa Turcima. Ni potpisala Sanstefanski ugovor. Ni pretila 48. Lenjin je šamatao srpskog ambasadora.

  8. Po kom to Ustavu i ko ga je ovlastio da vodi spoljnu politiku?Srbija ima vladu i premijera koji to treba da rade.

  9. U strahu da objasni zbog čega veliki broj kompanija i fizičkih lica izmešta svoj kapital i poslovanje iz Švajcarske, ovaj lokalni list se bavi problemima Srbije kao da će njihovo rešenje značajno uticati i na rešenje problema o kome upadljivo ćute!

  10. Ni SAD niti sve članice EU ne poštuju sankcije u sferi energetike pa zašto Srbija ne bi gledala svoje interese i ostala neutralna.

  11. Neće čovek da se politički ubije. Tražite da prizna Kosovo, pa to je kao da pokuša ubiti Putina ili Bajdena dok je u poseti.

  12. Баш ме интересује дал би се осмелио да уведе санкције Русији?Најпре наша интелектуална елита,она са правим дипломама,то не подржава као ни већина обичног света.Затим са којим правом ти западњачки злотвори који су нам отели Косово покушавају да нам на силу намећу своје мишљење,уствари команду сенилног Бајдена.Руководство Немачке све сами потомци СС официра.Нацизам на фини начин полако се враћа

  13. Šta je nama EU ponudila do sada .Neko će da kaže pa otvorili su fabrike u Srbiji ,nisu fabrike oni otvorili što nas vole nego što je jeftina i kvalitetna radna snaga .Odmah da kažem onima koji kažu da to nije tačno ,da plata radnika iste firme u EU i ko nas nije ista

  14. Није нам ништа друго у интересу.
    И стварно сте дали одлучну подршку Александру Вучићу.

  15. Zašta da se Srbija opredeli kad je Dvadeset i Kusur Godina Vucete za Nos lazima i Obmanama

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.