Vučić čestitao Đokoviću

Ostavite komentar


  1. de si Đuka, javi se Đuka ili su ti usta puna žutog peska. Javi se barem šefu i ne idi u fri-šop. E moj Đuka, šta si dočekao ti čogveka izdajnikom a tvoj šef junakom. Ko će sada da se posipa pepelom i da moleriše. Sramota si za ljudski rod a ćutiš i Ti i tvoj šef. sada da se šlepate uz šampione i poštovane Srbe. Knjige u ruke i čitajte, čitajteeee.

  2. Da je Vucic Djokovic srpske politike, ne bi mu trebao ni jedan jedini trening u zivotu. Sproveo bi umesto toga Referendum da li je teniska lopta cupava i okrugla …

  3. Zaista sjajan uspeh Djokovica, posle svih pehova se vratio i osvojio Vimbldon, svaka mu cast.

  4. Nole je jedan i neponovljivi. Odusevio nas je danas. Svi smo se radovali njegovom uspehu kao nijdnom do sada.

  5. Kako te bre nije stid i sramota Vucicu!? Pravis se blesav da nista ne znas sta je pre neki dan izjavio tvoj naprednjak Djukanovic za Novaka. Tvoja dvolicnost je idiotska toliko da mi se gadis kao covek! Da sam na Novakovom mestu, odbio bih ti tu neiskrenu cestitku ! I jos nesto, draza ce mu biti hiljadu puta cestitka Kolinde Grabar Hrvatske predsednice…

  6. Kako te AV nije sramota? Do juče su ovi tvoji mamlazi pljuvali po Đokoviću zbog ljudskog, spotskog stava, nazivali ga svakakvim imenima, ti iskoristio priliku da objasniš da svako ima pravo na svoje mišljenje u „demokratiji“, ali ovi prethodni što su krali…..
    Sram te bilo.

  7. Sve cestitke za nadasve fenomenalnu borbu u polufinalu najpre,a finale je bila puka formalnost ,da se nasalimo malo.

  8. Bravo, veliki uspeh za Noleta ali i za Srbiju, veličanstven povratak kralja reketa.

  9. Sve čestitke na postignutom uspehu i predstavljanju Srbije u pravom svetlu.

  10. Trofej koji mnogo vredi, verujemo da će ih biti još mnogo u budućnosti.

  11. Bravo Nole! Nadam se da se niz neuspeha više neće ponoviti. Nismo navikli to od tebe. Samo napred u pobede.

  12. Nole je srpska legenda! Šta god i kako god da se nasatvi njegova karijera, on će ostati NAJVEĆI u srpskoj istoriji sporta..

  13. Nole, tebi i tvojoj porodici želim dobro zdravlje i puno sreće. Što se tiče tenisa, još ćeš ti njih pobeđivati i pokazati ko je najbolji!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.