Vučić: Izbori 14. ili 21. juna

Saopštio predsednik na Pinku

Ostavite komentar


    1. Ali čitaš Danas. Zanimljivo je da je i Kurti najavio izbore 14. Juna. Tako se pruža jedinstvena prilika da se kosmetski Srbi animiraju da u što većem broju izađu na izbore i glasaju za Srpsku Listu.

  1. Verovao sam da će to biti mnogo kasnije zbog okupljanja više ljudi na jednom mestu, ali ima se vremena da se i to pitanje reši.

    1. Vučić da ode, Korona da se ne vrati, ali kako stvari sada stoje, dok u Srbiji ne otkriju slobodne izbore, a u svetu ne otkriju vakcinu, još koju godinu, da nas muče, ostaju oboje.

    2. Eto, lepo kaze bot da je opasno glasati. Pa je onda mozda bolje da veliki vodja odmah na Djurdjevdan proglasi pobedu. I tako ovo nisu izbori vec jedna neverovatno odvratna farsa.

    3. Sve i da raspiše izbore odmah nakon ukidanja vanrednog stanja, 7-og maja nema minimalnih 45 dana od dana raspisivanna do dana odrzavanja izbora..45 dana je tačno 21 juna.
      Ovo ludilo je preslo sve, ali sve granice..

  2. Samo se pitam koliko ćemo mi kao građani biti savesni i pratiti i dalje mere koje nam preporučuju epidemilolozi, a da nam se korona ne vrati i to na velika vrata?

  3. Prvo ću da se odmorim od izolacije pa ću onda da vidim šta ću dalje, imam dovoljno vremena da donosim odluke kada dođe pravo vreme.

  4. Borba sa virusom se privodi kraju i vreme je da se odrze odlozeni izbori, jos ostaje da se dogovore oko datuma, ali svakako ce se odrzati u junu.

  5. Verujem da koji god datum da bude, rezultat ce biti isti, ubedljiva pobeda vladajuce stranke .

    1. Loša ti je ta vera. Bad religion. Došao je kraj nakaznim i nazadnim radikalima. Gotovi su.

    2. Biće na tim Vašim izborima, borba Korona protiv MORONA, tako da ko god da pobedi NE VALJA!!!

  6. Zar RIK nije objavio da nema razgovora o politici , Samim tim i izborima za vreme vanrednog stanja, proglasene epidemije i policijskog casa ?! Ko se sad ovde pravi lud ? Potrcali ste da okacite naslov izbori 2020. Zasto to radite vi u Danasu? Ko ste to postali odjednom ?!

  7. Mislim da kako sve ide uz postojece zastitne maske i rukavice u odnosu na sve sto smo dozvolili, za obavezan deo „garderobe'“ treba sami sebi da uvedemo i one kosulje sto se kopcaju na ledjima. „Nova normalnost“.

  8. Kazu „ludi Radule“ (Slobodan Radulovic -DJB) ali nadjite negde skorasnji kratak intervju-njegov osvrt na strukturu vlasnistva medija u Srbiji sto je uostalom lako proverljivo jer se i ne skriva, pa cete videti kolike su sustinske“razlike“ izmedju Blic,Politika, Kurir, N1, Danas…“Tezina lanaca“ ce da „poklopi“ i one koje danas samo „zulja“ ako se ne trgnu u sekund do 12.

  9. Iako Pandemija i dalje odnosi zrtve Aci se ZURI na glasanje ( ne izbori ) pre nego sto nas nokautira ekonomska kriza sa gubljenjem vise desetina hiljada radnih mesta ( ili jos i gore ) . 100 eura ( bruto ) je samo providan pokusaj kupovine vunerabilnih glasova na rubu egzistencije . Ogovor je “ buka protiv diktature “ . Ubrzano glasanje takodje omogucava jos 4 duge godine , za njih zlatne “ , bez ogovornosti ni polaganja racuna , a nas prezivljavanje sa minimalcima ili oko minimalaca . . . ne ucestvovati u ovoj glasackoj farsi , glasati nogama ( ko moze ) ili ucestvovati u farsi sa vec poznatim rezultatom i produzivanjem “ zlatnog doba “ zasoljeno ekonomskom krizom ( vec sada “ bagra “ ne uspeva da se kontrolise ) , dati im ili ne LEGITIMNOST . . .prepuno istinskih pitanja , naseg i nase dece , zivota

  10. Sve se dešava po scenariju koji potvrdjuje da je Srbija i njen narod na dnu, sa suprotne strane razuma i morala. Većina medija je propagandna mašina vladajuće kaste, gebelsovskog tipa, u kojima se toliko laže i obmanjuje da je to strašno. Svi smo zarobljenici odurnih likova koje predvodi čovek pomahnitalog ega i ambicija. Na kraju će uraditi ono što je Neron uradio, sve će prekriti pepeo i duga sramota vezana za drzavu i narod.

  11. Nema potrebe vise da se ceka.ako se ukida vanredno stanje, onda moze da se nastavi sa kampanjom(uz postovanje odredjenih mera) i da se izbori odrze u junu.

  12. 15. marta je uvedeno vanredno stanje, kada je bilo ukupno 18 osoba zaraženih virusom. Od 2. do 3. maja registrovano je novih 102 obolelih ljudi, a vanredno stanje se lagano ukida zbog „odličnih rezultata“. Pa, ko je ovde blesav, izuzev onih koji veruju AV-u?

  13. Organizovala inicijativa mladih… pod nazivom Skup Nazadnih Sektaša.
    Kako li je naivan ovaj lik. Mračna li su njegova dela. Proradiće savest kad tad, a tada nema spasa.

  14. Jos jedan perfidan nacin da se dijaspora iskljuci iz glasanja! Zasto je problem da se izbori odrze u septembru kada se epidemioloska situacija opusti? Video Poljsku pa po svaku cenu – Poljska bira iduce nedelje postom!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.