Vučić: Izgradnja fruškogorskog koridora

Ostavite komentar


  1. Očekujem da je u UKP istraga oko odavanja tajni te službe strancima i verujem da nije samo jedna osoba u pitanju već organizovana grupa koja s e prodala stranim službama.

  2. Bilo bi loše da i dalje cure informacije iz UKP, ali verujem da su sada uključene i kontraobaveštajne službe i da preduzimaju mere totalne zaštite UKP i informacija u njima.

  3. Ako je utvrdjeno, da je bilo curenja informacija, onda je to znak, da se stalo na kraj odavanjem podataka Srbije.

  4. Verujem, da je ovaj sigurnosni proboj, svima bio upozorenje, da se to nikada ne ponovi.

  5. Mislim da ce im ovo odavanje informacija biti poslednje, jer su otkriveni za sve sto je uradjeno protiv Zakona i nase zemlje.

  6. Što se tiče otkrivanja podataka, taj slučaj je sad sigurno pod kontrolom i krivac će svakako biti kažnjen, ukoliko postoji još neko ko to isto pokušava da uradi takođe će biti razotkriven.

  7. Konačno i Fruškogorski koridor, čekamo ga deceijama, gradili su Vpjvodjani celu SFRJ a nju zapostavili.

  8. Sad mogu da zamislim sta se radi u manjim policijskim upravama, kad u vrhu ne zna se ko koga spijunira. Ako je spreceno bar malo delovanje alal vera.

  9. Ovakve investicije samo su posledica uspeha koji je naša zemlja ostvarila u proteklom periodu.

  10. Ukoliko se novac racionalno troši svakako ćemo moći brže i bolje da napredujemo.

  11. Vojvodina nema nikakvih obaveza prema platama u javnom sektoru, prema putevima, prugama i kompletnoj infrastrukturi, niti socijali i poljoprivredi, jer ima vrlo malo svojih prihoda, i zbog toga drzava izdvaja za sve ove izdatke 7% rashoda.

  12. Efikasnom akcijom bezbednosne agencije i obaveštajnih timova otkriveni su vinovnici odavanja podataka iz Uprave kriminalističke policije i spreceni u daljem delovanju.

  13. Предизборна обећања полако али сигурно се испуњавају. Ова влада даје само реална обећања, обећава само оно што и испуњава. Важно је да су за њу подједнако важни инфраструктурни објекри у свим деловима Србије.

  14. Bezbednosne agencije i obaveštajni timovi krajnje profesionalno i uspesno obavljaju svoj posao u zastiti gradjana i celokupne zemlje ali nikada niste potpuno sigurni da li ce se pojaviti neki novi petokolonasi i strani obavestajci.

  15. Ovaj koridor, biće od velikog značaja za celu Srbiju, a najviše će dobiti imati gradovi pored kojih će prolaziti koridor.

  16. Vojvodina je dosta unistena i pokradena ,i treba je sto pre obnoviti,dovesti investitore i otvarati nova radna mesta.

  17. Ulaganja u putnu infrastrukturu su znacajna za razvoj Srbije, za stvaranje povoljne investicione klime koja ce se manifestovati vecim brojem investitora. Izgradnja Fruskogorskog koridora doprinece razvoju celokupne Vojvodine.

  18. Verujem da Srbija ima veliku razvojnu sansu sa autoputevima i razvijenom putnim mrezom. Kao sto Hrvati imaju turizam tako je za nas bitna infrastruktura.

  19. Ova hapsenja spijuna kod nas ce se jos nastaviti. Mislim da je sve pocelo sa onim sto je spijunirao za Hrvate. A svi dobro znamo da i njih kao i Albance kontrolisu Amerikanci. Samo nek ih sve pohapse nemam nista protiv.

  20. Nakon svih ovih dešavanja sigurno je da ćemo biti mnogo oprezniji i težićemo da razotkrijemo što više ovakvih slučajeva ukoliko ih još ima.

  21. Ovo samo pokazuje koliko se oporavljamo kao država čim možemo da priuštimo sebi ovakva ulaganja.

  22. Svako ko i pokuša da otkriva podatke mora da snosi posledice, jer nakon svega što se dogodilo moramo biti izuzetno obazrivi.

  23. Ja ne verujem, ovi trolovi veruju, misle, očekuju, znaju, šta sve ne. Ajde jedan argumentovano komentar aklopite. Ko vam to sastavlja. Ahahaha. A Vučić ni na jedno pitanje da odgovori, koji manipulator. A ovaj koridor bacanje para. Napravi Zrenjanin Vršac ako već praviš strateški put

  24. Zivkovic ocigledno ne zna nista o Zakonu o krivicnom postupku inace ne bi trazi objavljivanje podataka o spijunazi.

  25. Teodor: Nadam se da su naše bezbednosne snage spremne da osiguraju bebednost Srbiji i njenim građanima.

  26. Srbija je imala najlošije puteve u okruženju . Srećom situacija se znatno popravila u poslednje dve godine.

  27. Gospoda iz prethodne pokrajinske vlasti nemaju pravo glasa, sve što su obećali nisu uradili, a ono što su započeli da rade nisu završili, ništa nisu radili a da nisu imali debelu kroist od toga.

  28. Niko nije kriv gospodi iz prethodne pokrajinske vlasti što ništa nisu radili, da su nešto radili verovatno bi bili još uvek u svojim foteljama.

  29. Vučić je 2013. najavio gradnju Moravskog koridora dužine 109 km. Povezuje osam nekada najrazvijenijih gradova Srbije. Ekonomski najisplativijih i značajnih za Srbiju. Zašto je odustao? Koja je to politika u pitanju? Albanska? Prioritetniji je od Fruškogorskog koridora. Autoput za Prištinu zamrznuti na 10 godina dok se ne ispune uslovi Srbije prema KiM. Ne biti saučesnik u stvaranju Velike Albanije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.