Vučić: Izmišljena afera o umešanosti oca Nebojše Stefanovića o korupciji

Ostavite komentar


  1. Predsednik je zaboravio da doda, da je gospodin tata prošao poligraf, te da je sve u redu.

      1. Predsednik nema mandat da procenjuje ko je pocinio krivicno delo a ko nije. To pripada domenu pravosudja.

        1. Kako nema , pobogu , kad je to najbolji student u istoriji države Stradije , iz oblasti pravnih nauka !

      2. Vučić ne bi dozvolio da mu neko kvari ugled koji ima, da nije još jedna afera izmisljena. Ali svakako neka sud donese presudu.

  2. Lazove, kazi nam koliki je udeo koga u isporuci konvoja municije teroristima. Prestani da pravis majmune od nas, nego budi musko i reci gradjanima ko je koliko zaradio. Neki novi tuzilac ce to pronaci, kao i to gde ste sto ulozili sto sakrili pare, ali pitanje je hoces li nam sam reci, ili se kriti kao zadnji bednik dok re ne napipaju. A napipace te.

  3. Što bih voleo da se sutra probudim i utvrdim da je ova država, ovo stanovišto i njegov predsednik bilo samo užasan košmar preduge noći …..

    1. Ne tako da se probudimo. Ja stvarno ne znsm sta cekamo. Motke u ruke kso babe iz Toplog dola. Ovi ne zasluzuju ni oruzje,samo motke i to one ……. .

  4. Za Vučića važi ona čuvena poslovica . „Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i odstraniti svaku sumnju“…

    1. Bravo! Ne znam zašto mu je trebalo 3 dana da smisli ovakvu glupost? Pa zar nas ON sve smatra za idiote? Ko je onda hakovao sajt Armed Watch-a? Islamski fundamentalisti možda?

  5. Znači AV AV je već presudio i niko više nesme o tome da priča, a pogotovo tužilaštvo da utvrdi činjenice. ON je lično to uradio!!! Valjda zna čoveka i sina mu njegovog.

      1. Bravo, potpuno si na tragu komunističkih satrapa: “Ko drukčije kaže, kleveće i laže…“

      2. Ne botino naprednjačka pogrešno si napisao,evo ispravljam ti rečenicu:
        Naprednjačka vlast samo zna da laze i da izmislja!

    1. Naravno da je Vučić presudio i zato odsad sve što ćemo od Vučića čuti po tom pitanju je „ne dam Stefanovića, ni seniora, ni juniora!“

  6. Gospodine Pretsednice, Ako ste sigurni da su nevini oni o kojima pricate, jeste li spremni da naredite istragu, ali pravu. Da ta istraga bude javna i da se sva dokumenta transparentno pregledaju. Da oformite komisiju od ljudi iz svih stranaka pa da se uradi forenzicka analiza svih dokumenata koji postoje u svim oblicima. Vasa tvrdnja da nisu krivi, vazi isto koliko i moja da jesu. Ako nisu krivi nema cega da se bojite. Oformite komisiju sto pre. Ili imate neku sumnju da je nesto poslo naopako pa moze da se desi da Vas dezavuisu.

  7. Hahahaahah kakvo ludilo čoveče! Jao majko moja što me rodi u Srbiji.

  8. Ajmo botovi, pomenut vam je šef, idemo botovi ajmo Katice,Ružice,Majo,Ivice,Dejane,Zorane,Nešo,Boki,itd. . .“Predsednik je opet rekao istinu“, „Predsednik je opet bio u pravu“, „Kao i svaki put predsednik je otkrio o čemu se radi“, „Predsednik se u sve razume“,itd… Idemo botovi, jeste lepo vreme, i nedelja je ali pomenut vam je preCednik!

    1. Bravoo Danilo bas me nasmeja hahaha
      Nas predsednik Gospodin Vucic je kreten
      Na Predsednik je Nesrecnik
      Smrt Vucicu i botovima !!!

    1. Nasmeja me…..

      Još bih da dodam, ovaj čovek je rešio toliko kriminalnih slučajeva u rekordnom roku da obara sve rekorde

      1. Zasluzi četvorostruki Orden Narodnog Heroja u „slučaju“ Kosmajac. Red je da od Broza ima bar jedan više.

    1. BOTINO, nema „deo opozicije“, sendvičaru naprednjački, postoji samo vlast i opozicija.

    2. Da li biste Vi Kosta (veliko K) pristali da odsedite u istraznom pritvoru 20 dana a da biste i dalje trvrdili ovakvu glupost? Nemojte da zavlacite samoga sebe!

  9. Eto,lepo vam je čovek objasnio! Sve je laž i izmišljotina,samo su Potemkinova (sn)sela istina! Vaistinu Vučić!

    1. Mala ispravka, „braća Andersen“. Moramo da verujemo „doktoru“ pošto je izjavio da se radi o blizancima.

  10. Vučić prvo uzima protivniku figuru, pa tek bira svoju! Crni top stoji na granici crnog i belog polja. Figura koju je uzeo Stefanović ne liči ni na jednu crnu figuru!

    1. Da, nekadasnji pionirski prvak Beograda (??) ne zna osnovno pravilo da se prvo u ruku uzima svoja figura..

      1. Sto se tice komentara da se prvo igra svojom figurom treba reci da se u slobodnim partijama to ne postuje bas previse, odnosno cesto se to ne postuje. Isto vazi i za cinjenicu da je crni top sa a8 napola na polju b8. Nevazan detalj. Sto se tice pozicije, moguca je i do nje moze da dodje sledecim redom poteza: 1. e2-e4 : e7-e5 2.Sg1-f3 ; Sb8-c6 3. d2-d4 : e5-d4 4. Sf3-d4 : Sg8-f6 : 5. Sd4-c6 i ovog trenutka je nastala fotografija jer je crni (picousti) uzeo belog konja sa polja c6 i razmislja da li da na polje c6 igra pesakom sa d7 ili b7. Figura koju je Slina uzeo jeste crni skakac ali sniman spreda ili odpozadi pa lici na lovca. I tu je sve legalno. Toliko o sahovskom delu, a dacu sebi za pravo da se u to razumem jer sam sahovski majstor. Sto se tice drugih problema, kao sto je trgovina oruzjem, ako najbolji student prava u istoriji BG Pravnog fakulteta misli da je sve cisto – onda ne znam sta je mutno.

  11. Svaka čast na maštovitosti Đilasa i Boška. Jednog dana filmove će praviti o vama. Anderson vam svakako već zavidi na bajkovitosti.

    1. Misliš na braću Andersen ili samo konfabuliraš bez veze? Laza Ristovski će igrati Đilasa, a Bule Goncić Boškića? Otkri nam tajnu, da li će taj blokbaster biti prikazan pre “izbora“?

  12. …..greska…“ treba da glasi :“Izmišljeno je da tužilaštvo radi svoj posao ….

  13. Sveznalica bahata. Tvoji dtugari Bler, Šreder i Klinton te pustili niz vodu. Samo još da završiš obećano. I, ne, niko ne želi da zna to što ti znaš jer je sve to ludilo i bolest. Nigde života i radosti.

  14. Pa šta smo mi budale, neznamo da čitamo i računamo. Koliko ste inkasirali Deda Branko, Nebojša i ti A V .

  15. Vucicu kako ti polozi Ustavno pravo kada ni osnove ne znas.Izgleda da je i on kao i Slina diplomu stekao u Sava centru.

  16. Odmah otpustiti sve tužioce, policajce, sudije, raspustiti agenciju za borbu protiv korupcije, upravu za sprečavanje pranja novca, vladu, ministarstva, skupštinu, lokalnu samoupravu, NBS, sve. Ništa nam ne treba kad imamo predsednika ovog kalibra, on tuž i istražuje, sudi, osuđuje, oslobađa, sve zna ko je kriv, ko je prav, ko je izdajnik, ko je narkoman, trasira puteve po selima, predlaže zakone, odmerava zlatne rezerve. Čovek je 100 u jedan, to majka više ne rađa…

    1. Ja samo čekam izjavu da namerava da diriguje beogradskom filharmonijom i da operiše nekoga na otvorenom srcu u Kliničkom centru. Jedino te dve stvari mogu da se setim da dosad nije nikad pominjao da zna. Možda baš zato da ne bismo plakali od ljubomore na njegovo ogromno znanje?

  17. Dečko uvek zna nešto što niko ne zna, uvek nas jadne očinski čuva od svih tih presurovih istina s kojima niko od nas žalosnih ne bi znao kako da se nosi… Ko da je učio školu kod moje tašte, koja decenijama preti da iznese pravu istinu, ali se uvek nekako smiluje na nas, jer bi verovatno pocrkali, ali od smeha…

  18. Gospodin Sveznajuci unapred saopstava rezultat do koga MORA da dodje i Tuzilastvo, ako se uopste i pokrene istraga.

  19. Predsednik je rek’o da je sve cisto.Tu vise ni tuzilac, ni sudija ne moze da pomogne.Tako je bilo i kod Kneza Milosa.Ponosni smo da je tako i sad.Red i disciplina.

  20. Izmišljena afera? To je neozbiljna i jako opasna izjava koja Vučića može itekako ugroziti kada dodje vreme, o Slini da ne govorim.??

  21. ne moze predsednik da o tome odlucuje, bar ne u normalnoj zemlji. postoji tuzilastvo i sud koje to mora da odluci. g. vucic je ocigledno nesto pomesao on nije ni sudija ni tuzilac i ne moze odluciti da li je nesto krivicno delo ili nije. ili mozda moze.

  22. Predsednik Vučić pokušava „zanošenjem u krivini“ da sanira štetu svojih neodgovornih prijatelja i partijskih saradnika. Ne uspeva mukica a toliko se trudi.

  23. Ko ste bre vi da ne verujete našem predsedniku nosiocu najvećeg crkvenog priznanja? Ne daje se orden „Svetog Save“ čoveku koji laže a predsednik Vučić lepo kaže da nikada ne laže. I vi sada tvrdite da predsednik Vučić laže da nikada nije lagao? Pa kako je onda orden dobio? Kad je neko dokazao da predsednik ne govori istinu? Istina i predsednik Vučić su kao jednojajčani blizanci. Čovek tvori samo istinu kad govori a retko govori posebno pred kamerama, snebiva se da kaže sve što zna. i vi takvom čoveku da kažete da laže!? Pa gde to ima? Samo vi nastavite predsedniče………. sa „istinom“ a kako drugačije.

  24. U koliko veprova iz SNS-a je ustalo u odbranu ministra Stefanovića i njegovog oca! Dobro i premijerka. Ona je iz drugog obora al brani nešto neodbranjivo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.