Vučić navodno kamerom „uhvaćen“ u samoizolaciji (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. A što je ovo vest? Zar stvarno mislite da čovek koji se bavi diplomatijom, vodi državu, bori se sa strašnim problemima nema potrebu nekad da se osami i ne sluša nikog? Tu potrebu ima i svaki običan čovek koji nema ni blizu toliko problema i odgovornosti.

  2. @ Njegova dijagnoza je autistično narcisoidni tip!

    Sama po sebi ta dijagnoza i nije tako strasna. Strasnije je, da se ta dijagnoza ne moze terapirati. niti za nju postoji lek. Najstrasnije je da covek sa takvom dijagnozom ima jednu od najvisih pozicija u jednoj drzavi.

  3. Ajd što hoda sam, al meni kao neurologu upada u oči da malo šepa desnom nogom (verovatno bol, moguće ali malo verovatno minimalna oduzetost). Ako mu se (ne daj bože) nešto desi, šta će da rade one silne SNS-ulizice kada spadnu iz njegovog rektuma. Biće kao u crtanom minions kada traže novog gazdu.

  4. Imajte obzira prema njemu. Nije mu lako. Sam je izjavio da mi iz Kine uvozimo mešovitu robu za pet milijardi E godinje, a da izvozimo naše rude u vidu eksploatacije. Sad ćemo na toj trgovini da izgubimo čistu milijardu E carina i poreza, a verovatno i više sa ovom slobodnm trgovinom koju je potpisao. zamislite koliko je to njegovih neizgrađenih škola, bolnica, pruga i puteva. To je cena njegovog opstanka na vlasti. Daje Kinezima da nas eksploatišu, daje Rusima , daje Amerikancima, Turcima, Azerbejdžancima bez tendera da grade…Ostali nas samo eksploatišu. Zadužio nas je duplo koliko su sve vlasti pre njega…Analizirajte finansijski efekat ovog debakla u Kini pa će Vam biti jasno.

  5. Заболео га желудац, већ СЕДАМНАЕСТ МИЛИЈАРДИ евра дугујемо брату Сиу…

  6. Kao prvo nije mu lako. Biti lider jedne ovakve zemlje koja se koprca da bi zivot bio bolji,a ujedno sa svih strana nas satiru i pokusavaju unistiti. On nije od onih koji ispijaju caj tamo i smeju se tudjim nesrecama… Covek seta i razmislja,brige ga unistise. Ziv bio Predsednice Srbije!

  7. Pa normalno je kad predsjednik ode u inostranstvu pa se vrati da bude neko vrijeme u nekoj vrsti “ karantina “ ili samo izolaciji da ne bi zarazio svoje sagovornik ako je slučajno pokupio kakav virus po zemljama domaćinima a koji ne žive u Srbiji pa su za nas realno opasni jer nemamo na te viruse izgrađen imunitet .Tako da pozdravljam jedno lagano izdvajanje u nekoj normalnoj mjeri jer time predsjednik daje do znanja da želi da zaštiti sve oko sebe od najmanjeg rizika kao što to rade svi veliki lideri na ovoj planeti !!!

  8. Не могу да верујем! „Данас“ је био некад гласило од интегритета, а сада се спушта на најниже гране таблоитизације!!! На страну Вучић, и ја сам умногоме против њега, али „Данас“ све више тоне ка дну и томе нема краја… Код нас Срба постоје два синонимична израза: „ђубре“ (који је више „народски“) и „смеће“ (који је мало „префињенији“). Па ако је „Информер“ невиђено ђубре од новина, „Данас“ све више постаје смеће, на жалост…

  9. Bravo Stefane zasluzio si sendvic
    Pored bajatog sava hleba i parizere mozes prema zasluzi da biras majo ili kacap

  10. Дође тренутак када и он јадан схвати да је залутао… да не зна ге је лево… а замишља да је државник и величина!

  11. Дајте бре људи, какве то има везе што шета сам!? Мени то чак изгледа веома мудро, јер је шетња одличан начин да разбистриш мозак, нарочито кад треба да донесеш неку важну одлуку. А то где је на фотографији, па видите колико је виши од свих осталих – није баш лако уклопити га међу осталим лидерима, а да им не отме од важности.
    Мени је много више импресивно то да је председник Србије на састанку са две светске велесиле! Хајде сад па ме критикујте због овог коментара, мада би боље било да нешто конструктивно смислимо како да унапредимо Србију на наредним изборима.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.