Vučić: Mali neće još dugo biti gradonačelnik

Ostavite komentar


  1. Ako ti je kriterij to da je " neko predstavljen u javnosti u najgorem svetlu", onda bi Ti, koferce, vula-nula, gojkovicka i klempo trebali vec pre leta da se vatate druma!

  2. Гашић је још увек нараспоређен:АВ-"Не дам Гашића и Лончара!"

  3. Setio se kao sad da odstupi pred kraj njegovog mandata i lokalne izbore. A i taman bi bilo zgodno kad se skloni sa dnevnog svetla da prestanemo da pitamo šta je sa njim i kad će da se ispitaju prljavi poslovi.

  4. Par meseci kasnije i redovno, izbori za gradonacelnika….

  5. Masa neznam sto sada kada ga drzis godinu dana ostavi ga onda ceo mandat ako si mangup.

  6. Takovani ““““kupci““““ stanova u Bgd na H2O će čim se usele (1. aprila?) moći da uživaju u prašini gradilišta, bazenima sa rečnom vodom u podrumima I buci koju prave tramvaji na tramvajskom mostu…

  7. Docice novi koji ce gledati da ne ponavlja greske svojih prethodnika.Tako to ide.

  8. A.V. – KAPONE je obisao svoju "investiciju", sto malo ne obidje propala preduzeca sirom Srbije, pogotovo one firme ciji je Vlada Srbije osnivac a gde su direktori – strucnjaci iz SNS-a. CENER I JAD !!!

Ostavite komentar


Politika

Šolc, Makron i Meloni: Predlog Lajčaka solidan model za ZSO 10

Šolc, Makron i Meloni: Predlog Lajčaka solidan model za ZSO

Nemački kancelar Olaf Šolc, predsednik Francuske Emanuel Makron i premijerka Italije Đorđa Meloni u pismu premijeru Aljbinu Kurtiju potvrdili su da predlog izaslanika EU Miroslava Lajčaka za uspostavljanje Zajednice srpskih opština (ZSO) predstavlja "solidan model, pažljivo osmišljen uz pomoć evropskih pravnika i eksperata, zasnovan na postojećoj najboljoj praksi u Evropi".Kako prenose prištinski mediji oni su poručili da postoji rizik da Kosovo neće imati neophodnu podršku za članstvo, ako ne počne sa uspostavljanjem ZSO.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.