Vučić na Tviteru tražio odgovor od britanskog ambasadora u Prištini o albanskoj zastavi

Ostavite komentar


  1. Naši političari mešaju babe i žabe. S jedne strane govore o Pokrajini Kosovo i Metohiji a s druga strane se prema Kosovu odnose kao prema drugoj državi. Ako je Kosovo država, šta se tiče našeg predsednika pokraj kakve zastave sedi britanski ambasador dok priča sa Kurtijem.

  2. Pa Kurti nije na bilo kakvoj državnoj funkciji već je samo poslanik u prethodnom sazivu parlamenta. Ovo je fotografija iz stranačkih prostorija a ne iz neke državne ustanove Kosova. Ovakvo jeftino politikanstvo nikada ne možete čuti od našeg predsjednika. Ubijte se svi u Srbiji kad je Crna Gora i Enver-hodžina Albanija ispred vas po svemu.

    1. @Crna Gora

      Da tvoj dozivotni „predsjednik“ se specijalizovao na jeftinu demagogiju koja ocigledno pali kod onih sa jeftinijim kartama cim si odusevljen. Btw. A da se bavis stvarima u sopstvenom dvoristu?

  3. Ako sa stanovišta Srbije „Republika Kosovo“ ne postoji, onda ne postoje ni svi ovi koji sa tom „Republikom Kosovo“ imaju bilo kakve veze. Što će reći – ni ovaj „ambasador“.
    Dakle – sa stanovišta Srbije ovaj lik je običan građanin UK i ništa više. Zašto se, onda, običnom građaninu poklanja tolika pažnja i to od strane najviše vlasti Republike Srbije i zašto se oslovljava sa „Vaša Ekselencijo“?

    1. Kurti nije obican stanovnik Republike Kosova nego je pobednik i za mesec dana bice premijek Republike a tvoj presednik ima da mu pruzi ruku i razgovarati snjim ko uvjek sto je radio sa bifsim premijerima i presednika Republike Kosova.I ta pitanje Vucica znaci da Vucic priznaje Pepubliku Kosova ko nezavisna drzava.Politicari ne daju lapzus u svojim intervju ili ako nesto nede pisu nego tacno znaju sta ce oni stime mislu po koj it indirekt o a po koj put direktno

      1. Ja jesam bacio udicu, ali nisam očekivao da ćeš ti da se upecaš (ko god/šta god da si) jer nije bila namenjena tebi, već botovima. A ono „tvoj predsednik“ slobodno zaboravi i/ili sačuvaj za opskurne likove tipa Đurića i sličnih, jer „moj“ niti je bio, niti jeste, niti će biti. Plastično prikazano – da se davim, a da mi on pruža ruku – zaronio bih.
        A i ti bi mogao malo da spustiš durbin a ne da skačeš k’o Vučić kad mu pomenu brata…

  4. Ambasadori koji idu u privatnu posetu nekoj partiji odnosno rukovodiocu te partije, ne mesaju se na dizajn prijemnih prostorija tih partija.

  5. Ko je i šta je Alek da mu neki strani ambasador polaže račune o svojoj poseti nekom političaru iz treće zemlje?! Pa nije taj Abot Vučićev fikus koji podnosi transkripte,izveštaje,opravdanja, ruskom ambasadoru u Srbiji o svojim aktivnostima u inostranstvu!

    1. @Achtung,achtung,es wird bekannt gegeben!

      A ko si ti da ovde po ceo dan komentarises pod desetak nadimaka, srbofobu palanacki. Nadji si neki zivot i radi nesto.

  6. Kosovo nije pod ingerencijom Vucica. Dok AV resi ekonomske,socijalne i politicke probleme u Srbiji, na Kosovo ce totalno zaboraviti.

  7. Od sedam, sest pro-albanskih komentara dezurnih, vecito istih, ko zna cijih botova. I tako svaki dan. Zaista, prava je misterija zasto vam je tiraz nikakav.

Ostavite komentar


Politika

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima 9

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima

Predsednik Kine Si Đingping je večeras, po dolasku u Beograd, poručio da mu je veiko zadovoljstvo što je u zvaničnoj poseti Srbiji "na srdačan poziv predsednika Aleksandra Vučića". Si je i u ime Vlade i naroda Kine "uputio srdačne pozdrave i najbolje želje prijateljskoj vladi i narodu Srbije" i izrazio uverenje da će poseta "biti plodonosna i otvoriti novo poglavlje u odnosima Kine i Srbije".

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.