Vučić: Ne plašim se tajkuna

Ostavite komentar


  1. Hrabar je ovaj nas Predsednik, nema sta, ne plasi se on ni tajkuna , mafiju ce maljem u glavu i sve tako.

  2. On je naglasio navodeći da „uvek poštuje one koji su najnapadaniji, naizloženiji hajkama i harangama“, jer je uveren „da oni najbolje rade“. „One koje hvale, ti će najmanje za državu da urade“

    Krajnje vreme došlo da Vučić hvali Đilasa koga najviše napadaju a kudi sebe i kaže da najmanje radi za državu. Vučiću to svi znamo samo to tvoji plaćenici ne razumeju.

    1. Da, da, Beograd na vodi, auto put Miloš Veliki, koridor 10 i 11, Migovi, helikopteri, sve je to ispunjeno, zar ne?

    1. I ja isto sam se pitala sta pomisle placeni tastatura pljuvaci i tastatura ratnici kao ti.

  3. Ana Brnabić danas može preko ministarstva za dijalog da ostvari sa tajkunima i da ih ubede da vrate novac državi, da se sa njima napravi kompromis. Aleksandar Vučić Srbiji treba živ.

  4. Cini mi se da je opsesija ovog coveka sa D.Djilasom dostigla granicu manije. Mozda je vreme da potrazi pomoc profesionalca.

  5. Tajkuni su nam uništili državu,da ste ih se plašili ne bi bili sad na ovom mestu sa ovilikim poverenjem.Narod Vam veruje!!!

  6. Ova borba nece biti ni malo laka,ali je moguca!!Srbija je zemlja casnog,postenog,vrednog naroda i za to se treba boriti protiv svega sto ugrozava nasu zemlju kao sto je kriminal i mafija!

  7. Pretsednik kaze da „postuje one naj napadanije i one naj izlozenije harangama“. Dali to znaci da postuje Djilasa,Jeremica,Solaka,Obradovica… Njih u Skupstini svakodnevno zaduzeni komesari; Atlagic,Risticevic,Jovanov pomenu po nekoliko puta ali samo u negativnom kontekstu. Ako zaista postuje harangirane i napadane neka posalje poruku da ostave na miru ljude koji nisu prisutni u Skupstini.Lepse ce izgledati i On i Skupstina.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.