Vučić o izveštaju Evropskog parlamenta: Međusobno priznanje predstavlja nepoštovanje sopstvenog pregovaračkog okvira EU

Ostavite komentar


  1. Prekinuti pregovore sa EU, tolike ucene i ultimatumi za neku mozeriju iz IPA fondova, a da ne pricamo o lazima EU o boljem zivotu, ulasku u EU ….koje slusamo od 5.oktobra 2000, a sada juni 2022

  2. EU ne bi trebala da vodi nikakve pregovore sa Srbijom dok je na celu covek koji je bio sucesnik u zajednickom zlocinackom poduhvatu Slobodana Milosevica i negove nacionalsocijalisticke partije u koaliciji sa Seseljevim fasistoidima. Kako moze bilo koji predstavnik EU i castan covek da sedne za sto sa jedniom Vucicem koji je po ulici lepio plakate sa napisom „Bulevar Ratka Mldica“ i 100% se identifikovao sa najvecim ratnim zlocincem posle WW2. Koliko god da je problem Evrope sam Vucic, jos veci problem je vecina gradjana Srbije koja prihvataju njegovu politiku i daju joj punu podrsku.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.