Vučić pisao Trampu: Problem Kosova teško breme, Srbiji najviše stalo do rešenja

Ostavite komentar


  1. Zašto pismo Trampu. Baćuška će to da mu sredi ali malo sutra.

    1. Ne pominje on više rezoluciju 1244 ni u molitvama svojim. On je tu rezoluciju pogazio samim tim što je istarčao s kompromisom. To dokazuje i ovo pismo, koje u stvari i nije odgovor Trampu, nego Tačuju. Jer dok Tači pod kompromisom podrazumeva – obostrano – priznanje kao konačno rešenje za vekovni sukob Kosova i Srbije, Vučić ne traži ništa drugo osim ukidanja takozvanih taksi i blanko podrške. A znajući da ionako neće dobiti ništa, mogao je da traži sve, kao Haradinaj. I mogao je da poentira time što bi posle Tačija, koji piše da je kosovski narod najameričkiji narod na svetu, rekao da je srpski najneameričkiji.

  2. E Vučko , upravo sam se čuo sa Trampom. Rekao mi je da će doći u Srbiju samo ako uspemo da mu obezbedimo srdačan dočrk od 2400 autobusa. On misli da je to realno i da nije preterano mnogo. dakle samo autobusi (2400) ljude već imaš s obzirom da bi došao neke subote.

  3. A zajednica srpskih opstina? Znaci samo takse i vracamo se na pocetak! Bice ovo jos jedan srpski poraz u etapama, posto mi tako gubimo, dugo i sve!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.