Vučić: Postoji osnov za hapšenje Dijane Hrkalović, u narednim danima još hapšenja

Ostavite komentar


  1. Znaci, tizilastvu I Mup-u je pptrebno oko 5 godina da nekoga uhapsi. Rece predsednik.

  2. Vučić:
    „Postoji osnov za hapšenje Dijane Hrkalović, u narednim danima još hapšenja“
    Predsednik države ili državni tužioc šta je ovaj?

  3. verujem da predsednik zna i ko je vozio audi na naplatnoj rampi kod Doljevca … ali neće da kaže!

  4. Znak da se Srbija menja na bolje biće kada Sveznajućem bude javno spaljena diploma pravnog fakulteta, uz direktan televizijski prenos, na svim kanalima. Uzgred budi rečeno, Hrkalovićka se odazvala pozivu za saslušanje nakon dva sata od prijema poziva, verovatno je to vreme, kao i poslednjih nekoliko meseci, dok se slobodno šetala, iskoristila da za pretres stana, koji je usledio, uredno pripremi sve dokaze protiv sebe, obriše prašinu sa njih, poslaže na vidno mesto i tako olakša posao kolegama policajcima.

  5. Cekamo tebe suklato, obecavamo ti vatromet od doceka i dug i ispunjen boravak.

  6. Dal` ce doci taj dan da sva ova bagra na celu sa sveznajucim zavrsi iza resetaka i da krenemo ispocetka i postanemo normalno drustvo.Imam 37god i jako bih voleo da dozivim takvu Srbiju posto do sada to nisam.

  7. Ako je dobro radio zašto je većins odbora SNS tražilo njegovo isključenjr iz stranke?

  8. Kako je to lepo izrežirano. Pohvataš bandu(?) Pa na sva zvona. Smenjuje ministra i ide za vojna pitanja. Oduzimaš mu sve titule u stranci i počinje da radi istražni organi milicija sud i sve to u SNS. Stefanovića hvališ a uskoro nisam verovao da me je prodao prijatelj. Sve znaš i sve si isplanirao lično Ti. Nigde nema pred. vlade suda i milicije da kažu bilo šta Rebić je rekao i onaj inspektor i svi se smenjuju. Vučiću vodiš ipak državu i narod ne igraj se više.

  9. Imao sam osećaj jednog trenutka da slušam kristijan golubović a ne predsednika države, gubi konce polako .

  10. Tako ni ime Kosmajca niko nije smeo da pomene do dolaska“junaka“ koji je „razbio“ najačii klan za šverc droge na Balkanu?Završilo se to na par metara placa koje je geometar ucrtao?Šarića je uhapsio Vučić i oduzeo mu svu pokretnu i nepokretnu imovinu u Srbiji i proglasio sebe za pobednika u borbi protiv kriminala?Bravo majstore!Više je oslobođeno osuđenih kriminalaza iz zatvora nego što je otišlo u zatvor(dobar broj pravosnažno osuđenih šeta slobodno ulicama ili ,eventualno,nosi nanogicu).

  11. Otkud sad ovo? ,,Tajkunski“ mediji su bili u pravu, a svi režimski lagali godinama? Bar jedno priznanje sveznajućeg. Nažalost, plašim se da su ,,tajkunski“ bili u pravu za većinu stvari o kojima godinama istražuju i pišu. Kako li će se izvući i nagoditi sa svojim doglavnicima koji su svi umešani do guše u kriminal?
    Goran

  12. Unutrasnja kontrola bar jednom godisnje u svakom javnom preduzecu dace konkretne rezultate i unapredice rad istog.

  13. Citam biografiju Hrkalovicke,da je zavrsila psihologiju, i da je zaista vrtoglavo napredavala u karijeri,sto znaci da joj ni inteligencije nije manjkalo,imala poziciju u MUPu, prosto mi cudno sta je motivisalo za ovo? Ako je tacno? Sta to u coveku kvrcne pa proradi mracna strana!?

  14. Kad Belivuk tone sve vuce sa sobom, od najslabije do najjace karike! Tako je u svim slucajevima, ne kaznjava se glavni,vec i saucesnici, i odgovornost je jednaka!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.