Vučić: Puna podrška Ani Brnabić

Na inauguraciji lideri regiona

Ostavite komentar


  1. Naši političari na zadatku da odvoje narod od politike i da mogu demokratski da rade na šta hoće. Svaka čast kako omladinci radikalski sami unište ono što su sami napravili da slučajno neko njih ne zameni kao što su oni svoje prethodnike. A ljudi se sve više više gade i sve ih manje zanima sta rade oni koji u ime zemlje kaljaju istoriju, sadašnjost i budućnost zarad sitnih novaca i par tapsanja po ramenu od babe iz Njemačke. Brnabic premijer hahahahahaha pa to čitanje ekspozea će da bude cirkus zato i odlažu glasanje da se dama spremi udari bjuti slip i poradi na dikciji. Hahahahahaha USAID ekspert to zna svako dete ne vredi ni pare od glave do pete hahahaha

  2. Kakav govnjar. Molim Vas poslednji put da ni jednu vest o tom smrdljivom nacisti ne objavljujete jer cu vas obrisati.

  3. Sve je AV ispeglao preko malih ekrana…..Kažem ja da ništa ne brinete.

  4. "Ana Brnabić je dobro stvorenje". Jel ovo neoradikalski izraz za ženu, homoseksualne orijentacije i buduću premijerku Srbije? Stvorenje?

  5. Kaze ovaj demagog "rezultati". Kakvi rezultati kad pola Srbije zivi na kontejneru osim njegovih botova i clanova sekte. Tuzno je dokle smo dosli kao zemlja i narod, da nam ovakvi manipulanti i visedecenijski lazovi vode zemlju.

  6. Na sta je ponosan?Najvazniji rezultat je zivot gradjana,a nikada nije bio gori!Znaci nastavlja da laze,bez blama.

  7. Koliko se rts srozao,otkako su na njemu drmatori Milivoje Mihajlović,radio, a i sociolog/desničar Vladimir Vukelić,usto šef besravnog odbora,a tek lažanjski,pa Brecun,tuzlakozumuzla i ostali šminkeri!

  8. O govorniku je sve rečeno, ali je voditelj nula čovek, velika sramota čak i za RTS kakav je danas.

  9. Svim botovima koji udaraju crveno , zelim od srca da vasa deca i njihova deca zive ovako dobro ceo zivot kao sto mi sada zivimo , to ce vam biti najveca kazna , a o doticnom av , sve je receno , nemam komentara za njegovu dijagnozu. P.S. znam botovi da ste placeni za to sto radite , ali bez obzira , opstanak zemlje nema cenu !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.