Tusk: Samo Srbija može odlučivati o svojoj sudbini

Ostavite komentar


  1. Пољски русофоб је, наравно, прво поменуо Москву иако нас оданде нису бомбардовали ни отимали 15% територије.

  2. Pa,onda, brate Tusk,ako je to istina što žboriš,Srbija će,bar na nivou formata srpskog naroda, odlučiti o svojoj sudbini tako što će tražiti hitno povlačenje do zuba naoružanog NATO – pakta,to jest,totalni prestanak okupacije od strane ove zločinačke vojne organizacije njenih 15 odsto teriforija i povratak Kosova i Metohije u državni,pravni i svaki drugi poredak Srbije!Tako bi,konačno,hvala Višnjemu,prestalo i glupo Vučićevo papagajenje o nekim TEŠKIM i BOLNIM rešenjima za srpski narod,samo za srpski narod u slobodnoj Evropi u 21. veku!Kao,po njemu,kobajagi,APSOLUTNO nema drugog rešenja za Srbiju,nego,da savijemo šiju pred JAKOM Amerikom i da sa širokim osmehom na licu dozvolimo uspostavljanje nove šiptarskoe države na srpskoj zemlji,to jest,KAO DA NE POSTOJI nasvijet i jedna druga JAKA država,koja se zove bratska Rusija,i kao da ona AMA BAŠ NIŠTA ne bi mogla da učini za odbranu osnovnih prava srpskog naroda,ako bi joj se Srbija iskreno obratila za pomoć!Govoriti da nema NIKAKVOG drugog rešenja,a ne tražiti da se pregovori Beograda i Prištine iz neprijateljskog,nam,Brisela,presele na Ist river,u UN,u Newyork,predstavlja stvarno bezobrazluk!

    1. Једном нисмо „савили шију“ (1999). И Русија баш и није била у прилици да нам помогне. Да ли је сад? Не кажем да са „широким осмехом“ ваља признати стање ствари. И уопште НЕ ПРИЗНАТИ Кoсово* de iure него самo de facto. To је солидна замена за „замрзнут конфликт“ и ЗВАНИЧНО непризнавање. А онда чемо видети шта ће време донети…

  3. „On je ocenio da je nemoguće naći većeg Srbina od Vučića“ Можда је мислио вишег Србина:-)

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.