Vučić: Smanjenje cenzusa smeta samo onima koji neće da učestvuju na izborima

Ostavite komentar


  1. Kada me neko pozove na slavlje a ja odbijem. šta me briga ko će da peva i šta će da se jede. Tako bolesni diktator vidi svoje razumno razmišljanje. Nećemo na izbore, šta me briga za cenzus. Boli ga a tek će ga boleti glava. BOJKOT

  2. Ceo izborni sistem je nakaradan. A na izjave ovog populiste ozbiljni ljudi se valjaju od smeha. U životu biraš da li si čovek ili sluga. Znamo svi ko je ovde šta odabrao.

  3. Ovaj čovek je pobrkao lončiće, on reče da je Srbija ispunila sve uslove za održavanje izbora ali evropski parlamentarci ne misle tako. Međutim diktator je navikao da mu niko ništa ne sme reći što njemu ne odgovara. Pogoršanje uslova za održavanje izbora je : totalni medijski mrak, ukidanje N1 televizije automatski ukidanje da se čuje za afere Jovanjica, Krušik totalna krađa vlasti u namenskoj industriji, o kupljenim diplomama ministara, plagiranju doktorata i.t.d. .

  4. Puko si ko zvecka, kako moze da smeta smanjenje cenzusa onima koji bojkotuju izbore, lepo si to smislio , sta te briga sto ce dvadesetak poslanika iz novoformiranih stranaka biti u Skupstini opet ce biti haos kao do sada. E velemajstore Vucicu posto si tako pametan ajde lepo kazi kakva je razlika izmedju poslanika koji bojkotuju rad parlamenta i tvojih slihtara koji po ceo dan na sednicama Skupstine pricaju o LOPOVU DJILASU i ostalim poslanicima koji ce uzgred receno bojkotovati i izbore. Kao ovi sto ne dolaze na sednice , a primaju plate i ovi sto lupetaju gluposti takodje primaju plate, ali oni postoje samo da velicaju tvoj lik i delo, i to po tvojim instrukcijama. A nemoj da se pravis blesav da nemas pojma kako ih edukujes, cim na Pinku i Hepiju i u svim vestima opletes po opoziciji, oni odmah znaju da imaju zeleno svetlo da lupetakju u Skupstini, zato je i tvoja Maja predsednica. Nisam BABA VANGA ALI kad pogledam tvoj mentalni sklop, ocekujem da ce najkasnije do APRILA biti uhapsen neko u rangu (SANADERRA), mozda cak i STEFANOVICA (doduse proci ce kao VAZDUPLOV ili kao direktor BIA), samo da se pokaazao kao castan i pravedan PREDSEDNIK. Jedino neznam kako ces i sta ces sa POLITICKIM OCEM TOMOM, mozda ce mu najveca kazna biti da napusti odnosno toboze da ga najuris iz vile n a DEDINJU otom potom, na tom tvom spisku su i KOFERCE, I TETKINO MEZIMCE IZ KANADE, a MIHAJLOVICKU nesmes ni popreko da pogledas, pa tu je AMERICKI AMBASADOR. I jos nesto da ti kazem to sto lazes i lupetas da si samostalan i da samostalno donosis odluke ( U INTERESU SRBIJE), a mi glupi pa ti verujemo da smo ekonomska velesila i vojna sila sa dvadesetak aviona i helikoptera. Mozda tj sigurno imas KECA U RUKAVU, za jos neku ujdurmu, ali ja kao obican gradjanin koji godinama nejde na glasanje i koje je STRANACKI ATEISTA tako razmisljam.
    Pade mi na pamet jedna nemoguca ideja da ces poceti da HVALIS DANAS i da odlazis na N-1, a vrhunac ce biti da odes kod BECKOVICKE U UTISAK, NEDELJE e taj film bi voleo da vidim, kad ovo procita TVOJ STAB ZA IZBORE KOJI JE NAJ NAJ U EVROPIM KAKO SI KAZAO DA IMAS, mozda ce pokupiti ove moje ideje

    1. Bećkovićka je svojevremeno rekla da je av četrnaest puta gostovao kod nje u emisiji, o toga četri ili pet puta samostalno.

  5. Predsednice, uopste nije pitanje ko profitira smanjenjem cenzusa. Zato sto: vi to ne biste nikada uradili ako bi vam nanelo stetu, jer je jasno kao dan kako je vasa KORIST jedino sto vas interesuje. Drugo promena izbornih procedura NIJE posao predsednika, koji krsi Ustav svakodnevno (pocevsi od toga da je protivustavno predsednik stranke, preko toga da se mesa u sve i daje direktive svim svojim sledbenicima sta treba da rade). I na kraju, mesec dana pred izbore se ne menjaju pravila igre. I pored lazne sigurnosti koju emitujete svojim bezobraznim ponasanjem, jasno je da vas bojkot brine.

  6. Čovek koji je pobedio na izborima za predsednika za koje je rekao da neće da se kandiduje. Kako? Pa slagao je.
    U uslove za izbore treba uvrstiti oslobađanje medija, ali i sudske epiloge za Savamalu, helikopter, državni udar 1-10, ubistvo Olivera, ubistvo na naplatnoj rampi, istrage o Beogradu na vodi, Srbijgasu, RTB, PKB, subvencije, lažne diplome…Kada se ovo reši i dokaže da je sudstvo nezavisno idemo na izbore.Pa ko ne bude u zatvoru neka pobedi.

  7. Za bolesne postoje bolnice, za lude postoje ludnice, a za budale postoje ”Parovi”, “Zadruga” i ”SNS na celu sa Aleksandrom Vucicem”. On je estradizirao svoju funkciju do karikaturalnosti i zeli vladati narodom kao Lukasenko. NARODE; TO CE BITI AKO NE BOJKOTUJETE IZBORE!!!

  8. Tipično Vučićev(sk)o prenemaganje i foliranje.
    Ko je tražio snižavanje cenzusa? Niko, ali baš niko!
    Zašto bi onda bilo kome smetalo ono što niko nije ni tražio?!!
    U stvari, snižavanje cenzusa smeta svakom normalnom čoveku kad pomisli na pravi razlog zbog kojeg ga je Vučić uveo: samo zato da bi mogao da prošvercuje u Skupštinu takve ljute „opozicionare“ kao Vojislav Šešelj i Miša Vacić, plus za hvatanje na bućkalo nekih uvek i hronično na ivici cenzusa, kao Zoran Živković, Čeda ili Čanak.
    Pogledajte samo „obrazloženje“ za snižavanje cenzusa. Smušenije i smešnije „objašnjenje“ od toga meni je samo ono „objašnjenje“ zašto 1 od 5 miliona ipak izlazi na izbore!

  9. Ja su svemu slažem što je A. Martinović rekao o tebi pre nego je preleteo u SNS.A zajedno ćete odleteti u Zabelu.

  10. Manje je važno ko je sve u tom cirkusu od parlamenta,ukoliko su sve ljudske slobode na minimumu.Sva sredstva informisanja služe da Narod ne sazna istinu,sudstvo uništeno,policija partijska.
    Gde je država?Želim da ne poznajem nikog.Kod lekara kao u samoposlugu kakve veze i vezice,mito,korupcija.Živeti slobodno,oslobodite nas sile i nepravde,sloboda,ustav prosto je…..

  11. Covek je dosadio sa bla,bla,bla istom pricom.Podrzava preletaca Martinovica, u napadu na Tanju Fajon a dama nije izjavila nista sto nije tacno.Pitam se da li je Aleksandar Vucic Predsednik svih gradjana ili samo onih koji ga horski podrzavaju i obozavaju SNS.Na moju veliku zalost nije!!!!!!!!!

  12. Isključivo da bi se pomoglo Čedi, Čanku, Šešelju i sličnima da uđu u Skupštinu!

  13. profesorka neznanja, krši ustav, i ostale napisane gluposti, zadojena mržnjom,

  14. Budimo realni i iskreni, svuda u svetu opozicija jedva ceka izbore, samo opozicija u Srbiji bezi od njih. Nije problem do izbornih uslova, vec do plana i programa, a nasa opozicija pokazala da ima samo mrznju prema politickim neistomisljenicima

  15. Ajde , kada već spominješ „ljubav“. Vučiću. da ti ja kao normalna, iako smo.po struci valda kolege, mada ko bi rekao , da su ikada i bilo gde normalni i drugi ulazili i izašli kroz ista vrata . Nisu, no i to se dešava .
    Ali da dodam tvoju moru taj „cenzus“ šansa za dobijanje izbora tvoju željenu „ljubav …pobedu.

    ,mi normalni ćemo odz
    tpezi i taj još jedan poraz Ali Vučiću znaš valda da je Pirova
    Pobeda gadna stvar!.
    Dolazi na kraju ….

  16. Nema srece od smanjenja cenzusa. Vracamo se na dosovce. i znamo dokle su nas oni doveli. Imacemo 17 ili 18 patuljaka u skupstini. Pri tom svaki taj patuljak ce se sastojati iz dva ili tri dela.

  17. Smanjenje cenzusa najvećim demokratama na svetu, jer Vučić želi razvija najveću demokratiju na svetu.To je strašno koliko je svet postao zavistan.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.