Vučić: Srbija nikada neće dozvoliti reviziju istorije

Ostavite komentar


  1. Vi reviziju svega vrsite na svakom koraku,pa sinoc je onaj tvoj sudija izvrsio reviziju fudbalskih pravila i svirao penal za faul dva metra van sesnaesterca, za tvoj sns dzukela klub.

    1. Nikad nismo bili sluge nijednom okupatoru i uvek smo se, iako kao narod mali, odupreli svakoj prepreci. Srbija danas stoji mnogo cvrsce i stabilnije!!

  2. „Jesmo li i mi negde pogrešili ili ćemo uvek biti bezgrešni? zapitao se ON.
    Odgovor je jednostavan: TI si pogrešio, TI i danas grešiš. TI si izvor svih naših problema. TI moraš da odeš, da bi smo dobili šansu da napravimo promene na bolje.

  3. Srbija nema istoriju, sve je poceli tobom i zavrsice tobom. Ti si nase Sunce, Mesec i nista osim tebe nije vazno. Ti ces recu kada je dan, a kada noc, kada i da li ce biti penzija, ko ce, a ko nece u zatvor, ko ce dati gol na utakmici… Ti i samo ti. Sve je tebi podredjeno, jedino sto te malo je*e Djilas.

  4. Koju reviziju? Mozda ovu koju ti pravis? Da potpisnika dokumenata u kojima se naredjuje ciscenje drzavne teritorije od nacionalnih manjina i ne narodnih elemenata opet ocistis? Cetnickig ubicu Drazu Mihailovica da proglasis za narodnog heroja!?

  5. Ovaj put se potpuno slazem sa vama ne treba dozvoliti reviziju istorije treba tacno preneti sledecim generacijama sta smo uradili u Hrvatskoj, Bosni i hercegovini i Kosovu.

    1. Da, da , treba tačno reći šta je država radila na tim lokacijama. Ne mi, država Srbija. I to na osnovu validnih dokaza, svedočenja, presuda, snimaka.

  6. Tako je. Nikakva revizija. Da svi znaju šta ste radili ti, Šešelj, Dačić i ostali tokom devedesetih.

  7. Da li ima teme koje se ova bolesna pošast dotakne a da je ne ogadi svakom normalnom građaninu Srbije? Ostavi se istorije, ostavi na miru nek počiva čiča, rane su u narodu duboke i velike i ti si poslednji na ovom svetu koji bi trebalo o tome da zbori. Čiči se groba ne zna zbog tvojih iz vlasne familije koji ga ràsčerečiše a ti mali licemerni čoveče roniš krokodilske suze nad otadžbincima iz II rata, jer misliš da ti članstvo u komunoradiklaskoj stranci može sakriti licemernu suštinu po ovom pitanju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.