Vučić: Srbija spremna da razgovara o kompromisu, a ne ultimatumu

Ostavite komentar


  1. Mi smo spremni,da konacno krenete da VLADATE PO USTAVU SRBIJE I DA SE DRZITE OVLASCENJA ,KOJA IMATE PO ISTOM.
    DOSTA NAM JE HAOSA , SAMOVOLJE,PRAVNE I SVAKE DRUGE NESIGURNOSTI,KOJU PROIZVODITE SA VASIM ULIZICAMA I MAFIJASIMA ,KOJI GLEDAJU SAMO LICNU KORIST.

  2. IZDALI STE ,PREVARILI,UNIZILI SRBIJU I NJENE GRADJANE,SVOJOM SAMOVOLJOM,PROSTACKIM RECNIKOM,BAHATOSCU,NEISTINAMA ,NEOBRAZOVANIM,POLUOBRAZOVANIM SA LAZNIM DIPLOMAMA.
    NAJGORA FELA LJUDI JE VIDELA SVOJU SANSU U SKLADU SA MORALOM,OBRAZOVANJEM, I POTRCALA VAM U ZAGRLJAJ…
    KADA CE TE VRATITI PENZIONERIMA STO STE POKRALI,JER STE NAM UZIMALI BEZ NASE DOZVOLE.

  3. Zamena teza,naravno da je Evropska Unija svesna toga, nisu Kosovski političari ljubimci,niti je to što se od Srbije traži.Nego Evropska Unija traži od Srbije da se uvede red u državi i pravo.A ova spodoba samo izvrće vodu na Kosovo

  4. Sunce ti,pa po ovome zivimo u drzavi kao sto je Svajcarska,samo da nas ne ucenjuju cccc

  5. Znači sada je ‘Srbija spremna da razgovara o kompromisu …’, – a dosada si SAM pričao, ko zna o čemu – TO NIKO ŽIV NE ZNA – a sada pozivaš Srbiju da pregovara o kompromisima !!!

    1. Od početka godine uprkos Coroni, imamo više od milijardu i po evra direktnih stranih investicija, u skorije vreme otvoren je auto put Miloš Veliki, i koridori 10 i 11, izgradnja Beograda na vodi se nastavlja, sve neuspeh do neuspeha.

  6. Bez kompromisa niti ce biti dijaloga, niti resenja. Srbija nikada nece dati Kosovo i Metohiju.

  7. Gotovo svaki pasus je odista pun neistina, cinizma , pausalnih i laznih optuzbi i neprikrivene retorske violencije.Postaje sve mucnije obracati paznju na njegove verbalne izlive otrova iz njegovog neiscrpnog patoloskog rezervoara mizantropije. To je neizlecivo i nestace samo njegovim nestankom sa politickih funkcija za svagda. Tako i nikako drugacije. Verujem da necete cenzurisati ovu hroniku opstenarodne nesrece koju predstavlja aktuelni Predsednik Srbije i na tome sam vam odista blagodaran.

  8. Treba naći rešenje koje je prihvatljivo i za Srbe i za Albance. Ne može da jedna strana dobije sve.

    1. Njima niko ne može da zabrani da maštaju, ali to ne znači da će im se ti snovi ostvariti.

  9. Mozemo pristati samo na posten dogovor, po kojem i Srbija nesto dobija, a ne na ucenu po kojoj mi sve gubimo. To bi EU konacno trebal oda shvati i da prestane da gaji neke iluzije.

  10. Srbija je uvek imala miroljubivu politiku.Mi nikada nismo nasrtali na tudje.Srbija radi mira u zemlji i regionu spremna je za razgovor sa bilo kim i za eventualni neki kompromis.Ponizenje jedne strane ovaj put Srbije ne dolazi u obzir.

  11. Srbina je zemlja koja ima svoju kuturu, nivo i status i nikakav ultimatum neće dozvoliti. Kompromis da a ultimatum nikako

  12. Kompromis je uvek moguć i Srpska diplomatija uvek je okrenuta ka svima i pravljenju kompromisa. Sto se tiče ultimatuma, odavno je rečeno NE.

  13. Albanci definitivno moraju da shvate da Srbija želi korektan i pošten kompromis, i to je jedini način da se dođe do normalizacije odnosa. Na ucene i pritiske nećemo pristati, to je valjda svima potpuno jasno. I Kosovo i Metohiju nam nikada ne mogu uzeti na silu.

  14. Vučić celo vreme samo laže i umanjuje srpsku javnost. Što se tiče priči o Kosovu, on je potpisao u Briselu dana: 30 juna 2015 godine u 22 časa i 54 minuta. On je dodelio novi pozivni broj za Kosovo 383, on je povukao našu upravu sa Kosova, ugurao Srbe izdajnike u parlament i priznao kosovske isprave. Danas nam baca prašinu u oči tražeći formiranje nekih zajednica srpskih opština na Kosovu. To radi samo da bi opravdao izdaju. Da je dobrotvor on bi iselio Srbe sa Kosova u Srbiju sve dok se ne reši taj problem. Nama je mnogo važnije Kosovo od zajednica srpskih opština. Ali to je samo alibi kako bi Vučić priznao obećanu Kosovsku nezavisnost. Na kraju zamolio bih Vučića da stane i da proverimo šta je on sve radio i potpisao u vezi Kosovske nezavisnosti. Vučiću prekini bilo kakve razgovore o statusu Kosova, toliko…
    P. Sajdžo 2020
    To je kršenje našeg Ustava i to se zove izdaja.

Ostavite komentar


Politika

Vučević u dužini ekspozea nadmašio Brnabić, ali ne i Vučića 10

Vučević u dužini ekspozea nadmašio Brnabić, ali ne i Vučića

Iako je ekspoze nove vlade mandatar Miloš Vučević čitao čak puna tri sata, nije nadmašio uzora i bliskog saradnika, Aleksandar Vučića, koji je za svoju drugu vladu 2016. napisao čak 450 strana teksta, a iznošenje skraćene verzije od 260 strana trajalo je oko šest sati rekordno u odnosu na predstavljanje programa svih vlada od demokratskih promena naovamo.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.