Vučić: Sve žrtvujem za stabilnost

Ostavite komentar


  1. I Dacic -koferce slicno Vucicu sve zrtvuje za mir i stabilnost. U ime te stabilnosti Daca je obisao kineski zid, Madagaskar, Karibe i Havanu.Da je
    putovanje placao svojim novcem imali bi totalno nestabilnu situaciju u Srbiji.

  2. Jedan čovek u jednom sekundu nastupa kao premijer države, u sledećem kao predsednik najjače vladajuće stranke, u trećem sekundu nastupa kao predsednički kandidat, u četvrtom sekundu kao najveći državnik, čak veći od Tita, koga smo imali na spoljno političkom planu, u petom kao favorit Putina, u šestom kao favorit Angele Merkel, u sedmom kao favorit EU, u osmom kao kineski čovek, u devetom kao regionalni lider koji miri ceo zaraćeni Balkan“, navodi Milivojević uz opasku da se sve to spakuje u jednu informativnu emisiju na svim televizijama sa nacionalnim frekvencijama i objavljuje kao najudarnija vest koja se direktno prenosi sa mitinga ili poseta premijera.

  3. sam ja. Svi ostali ugrozavaju stabilnost i bezbednost u srbiji i regionu.Necu to dozvoliti.

  4. Sirota voditeljka sinoć bila na mukama, nije stizala da prekida govornika Vučića, šta iz pristojnosti, šta zbog straha od kritike nadređenih, sve u svemu jedva je uspevala da "vodi" emisiju, bila je prinuđena a mi zajedno sa njom da slušamo tirade Vučićeve koje u većini slučajeva nisu imale veze sa postavljenim pitanje, a pitanje nije imalo veze sa pitanjem koje je Vučić sam sebi postavljao . Samohvala, ja pa ja pa ja.

  5. NEMOJ vise majke ti,daleko ti lepa kuca,imas 15% podrske,PADAS na izborima ako ne bude velike kradje, za tebe je drugi krug nedostizan.

  6. Kako čovek i nešto konstruktivno da komentaripe kad se taj komentar izgubi međ komentarima Sorošovih botova.

  7. Nemoj Vučiću toliko da se žrtvuješ – ko boga te molimo – sačuvaj se malo da ima ko da nas veseli.

  8. Vučić je garant stabilnosti,povezao je istok i zapad,pregovora o Kosovu i o ulasku u EU.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.