Vučić: Tražiću da se prvo ispita moja imovina

Ostavite komentar


  1. Opet on mimo zakona. Nemaš ti šta da tražiš, tvoje je da prijaviš imovinu. A neko će već ispitati, ako ne za ove onda za neke druge vlasti. Samo nemoj da onda bude „nosim tetki lek“.

    1. DA LI ĆE SE OSTVARITI I ODRŽATI REČ?

      Каdа sе usvoji Zakon o ispitivanju porekla imovine, dobro je što če ΛV biti prvi kome će imovina da bude ispitana. To mora da sprovede i nad svojim saradnicima, bratom, Dačićem. Posebno treba da se proveri imovina Spaskovskog zadnjeg direktora-grobara RTB Bor, jer su novine i MUP dovoljno opterećivani njegovim delima, a više nedelima u kriminalu (promašene, preskupe i krimogene investicije u RTB Bor, pod njegovom palicom). Ne treba da se zaobiđe i krađa zlata, zbog čega su uhapšena lica koji su oštetili RTB Bor minorno u odnosu na grobara.

    2. I,JA-Djilas se “prijavio“ da mu se ispita poreklo imovine,a vidim “utrkuju“ se “Veseljko“ i Jeremić ko će biti sledeći,ali zašto su se toliko unervozili?

  2. Kad padnes sa vlasti
    ispitace se tvoja imovina, a javnost ce biti sokirana koliko si ukrao ti i tvoja kriminalna banda lopova!

    1. „Neke ljude možeš lagati neko vreme, ali ne možeš lagati sve ljude sve vreme“.

    2. Ako imate bilo kakav dokaz što ne prijavite sada šta je to ukrao Vučić ili neko njemu blizak?!

  3. Potpuno je uveren da je sve dobro zakamuflirano, računi zatamnjeni, nekretnine prebačene na NN lica, banke u Emiratima nepristupačne za istragu…Bio bi to svako da mu je najbliži finansijski saradnik čuveni kralj off shor-a Siniša Mali.

  4. Eeee…Aco …Aco…sta misle , tata , bata , sin i Tamara o tome ? ? ?

  5. Svaka čast predsedniče, kad bi smeo tako i neko iz opozicije sam da se javi da mu se pregleda stanje imovine

  6. ovo obećava svake godine a nikako da se sprovede. Mene će najviše interesovati imovina njegove dece, bivše žene, brata i roditelja

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.